|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
20-03-08, 13:30 | #61 |
viva la κλαψα!
|
pou na anoixo to stoma mou ....ekei na deis tsounami
click to show |
20-03-08, 22:54 | #63 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
εγω παλι, θα μπορουσα να πω οτι πιστευω, αλλα πολλες φορες μπερδευομαι! ειναι δυνατον μονο οι ελληνορθοδοξοι να ειναι οι καλοι και να εχουν την δυνατοτητα να πανε στον παραδεισο? κι οοοοοοοοοοοοοοοολοι οι αλλοι?
οποτε αποφασισα πως ολα αυτα καλα σαν εθιμα, αλλα τα εχω ξεχωρισει απο το αν κανει η δεν κανει να φαω κρεας σημερα ή αυριο! απλα κοιταζω να μην πειραζω τους αλλους που το θεωρω πιο σημαντικο απο το να νηστευω!
21-03-08, 13:25 | #64 | |
viva la κλαψα!
|
Παράθεση:
egine kamia allagi sto profil mou kai den to pira xampari? me ena quick looking(lol) den parathrisa kati ta makaronia mou pantos einai nistisima...manitaria einai ayta ta komatakia pou blepeis loooooool Einai poli lepto to 8ema , kai kaneis de mporei na krinei otidipote pano se ayto san "sosto h la8os" .o ka8enas leitourgei ka8ara upokeimenika . |
|
21-03-08, 14:22 | #65 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Επίσης...
Σάλτσα για μακαρόνια ή ρύζι... Εγώ την τρώω και σκέτη με ψωμί (παπάρες) Ρίχνεις στο τηγάνι λάδι,άλάτι και πιπέρι. Στην συνέχεια ντομάτα να μαραθεί και πιπεριές. Προθέτεις γαρίδες. Λίγο ρίγανη και σβήνεις με ούζο το οποίο εξατμίζεται και αφήνει την γεύση του γλυκάνισου. Στο τέλος αφού την κατεβάσεις από την φωτιά ρίχνεις μέσα κυβάκια φέτας και τα αφήνεις να λιώσουν. Σαλάτα με φύλλο από καταίφι Παίρνεις φύλλο από καταίφι το βάζεις σε ενα πιρεξάκι το αλείφεις με βούτυρο ή λάδι και το βάζεις να ψηθεί στον φούρνο για λίγη ώρα. Όταν το βγάλεις θα είναι σαν καλαθάκι. Το βάζεις σε ένα πιάτο και βάζεις μέσα του λαχανικά. Ρόκα,μαρούλι,καρότο,αγγούρι,πιπεριά,ντομάτα φρέσκια ή λιαστή,ελιές κτλ (επιλογή δική σου) Ρίχνεις λάδι και ξυδάκι βαλσάμικο και για τελειώμα τυρί παρμεζάνα. Πιτσάκια Φτιάχνεις δικό σου ζυμάρι ή αν δεν έχεις χρόνο παίρνεις έτοιμες πίτες για σουβλάκια. Τις βάζεις σε ένα ταψί λαδωμένο. Βάζεις από πάνω τους σάλτσα ντομάτας ή φρέσκιες ντομάτες τριμμένες,ρίγανη λίγο λαδάκι,τυρί και λαχανικά ή αν δεν θες τυρί μόνο λαχανικά. Σε 20 λεπτάκια έχεις λαχταριστά πιτσάκια. Ροζαννούλαααααα...Πες μας συνταγή για ντάκο
21-03-08, 14:42 | #66 |
viva la κλαψα!
|
μμμμ θενκσ Σερχ
|
21-03-08, 15:04 | #67 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Eπίσης...
Πατάτες βραστές κομμένες κυβάκια,φρέσκο κρεμμυδάκι,μαιντανός και σως από λάδι ,μουστάρδα και λίγο λεμονάκι
21-03-08, 15:06 | #68 |
viva la κλαψα!
|
ποιος θα το παρει ειπαμε αυτο το κοριτσι?
|
21-03-08, 15:11 | #69 |
I live my own script...
|
Θα την βγάλουμε στο ebay
|
21-03-08, 15:13 | #70 |
Κάνω υπομονή...
|
Σερχαν
Mας πέεθανες με τη σάλτσα και το καλαθάκι
|