|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Domenica - Θα κρύβω αυτό που ζητάς
Πάντα κοιτάς να βγεις μπροστά και πάντα πίσω μένεις πάντα μου λες τα παρατάς και πάντα επιμένεις Πάντα στους άλλους κρύβεσαι απ’ τα δικά σου λάθη πάντα η αγάπη είναι φτηνή ποτέ της δεν θα μάθει Πάντα θα τρέχεις, θα γελάς μ’ όποιον στο τέλος ξεγελάς πάντα θα κρύβεις αυτό που ζητάς Μα του ποτού μου η μυρωδιά θα ’ναι κρυμμένη για καλά η ανάσα σου θα την κρατά Πάντα σωπαίνεις τις στιγμές που αληθινά φωνάζεις πάντα με ρόλους φτιάχνεσαι και πάντα τους αλλάζεις Πάντα μ’ οργή το πάθος σου παλεύεις να σκοτώσεις πάντα με όρκους θ’ αγαπάς αυτούς που θα προδώσεις Πάντα θα τρέχεις, θα γελάς... Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Έχω ξεχάσει το όνομά μου
Οι νύχτες όλο πιο συχνά θα πλησιάζουνε όταν εσύ θα περιμένεις να χαράξει και το πρωί που οι πλατείες θα αδειάζουν δεν θα υπάρχει πια κανείς να σε κοιτάξει Είναι οι άνθρωποι μου έλεγες πουλιά σαν χειμωνιάσει πάντα μακριά πετάνε κι έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά αν έχουν σπάσει τα φτερά τους ή αν πεινάνε Τώρα που θέλω να γυρίσω ξέρω κανένα δεν θα βρω έχεις αλλάξει τ' όνομά σου και δεν υπάρχεις πια εδώ Τώρα που θέλω να γυρίσω ξέρω κανένα δεν θα βρω έχεις αλλάξει τ' όνομά σου και δεν υπάρχεις πια εδώ Εδώ οι μέρες μου περνούν με τη βροχή νύχτες ναυάγια στους δρόμους περπατάνε θέλω να πω μα με τρομάζει η σιωπή κι απουσίες από δίπλα μου περνάνε Μην έρθει πάλι ο χειμώνας και χαθείς και τα πανιά σου μην τα σπάσει ο αέρας κι όπως φυσάει τα σημάδια δεν θα βρεις θα 'χουν σκορπίσει στα συντρίμμια κάποιας μέρας Τώρα που θέλεις να γυρίσεις εγώ φοβάμαι να σε δω έxω ξεχάσει τ' όνομά μου και δεν υπάρχω πια εδώ Τώρα που θέλεις να γυρίσεις εγώ φοβάμαι να σε δω έχω ξεχάσει τ' όνομά μου και δεν υπάρχω πια εδώ...
![]() "Όλη μου η ζωή είναι στιγμές..." ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λατρεία : 01-10-06 στις 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Πυξ Λαξ - Senor
Senor, Senor Μήπως ξέρεις να μου πεις που πηγαίνεις ποιον θα βρεις Στο όνειρό μου σ'έχω ξαναδεί και νομίζω ότι ζείς ακόμα εκεί Senor, Senor Πού να κρύβεται κι αυτή με ποιον να' ναι πού να ζει Βαρέθηκα την πόρτα να κοιτάω για ποιο ψέμα και ποια αλήθεια ξενυχτάω; Έχει γίνει ο αέρας σιδερένιος σταυρός Σαν αυτό που κρατούσε ο γυμνός της λαιμός Κι αυτή η φάλτσα ορχήστρα παίζει σαν να γελά Μοιάζει να με φωνάζει και να μην με ξεχνά Senor, Senor Ζω σ' αυτό το σπασμένο βαγόνι μ' ένα δράκο που σκοτώνει Με καλώδια κρατιέμαι ζωντανός έχω αλλάξει και η ζωή με θέλει αλλιώς Έχει γίνει και ο αέρας σιδερένιος σταυρός... Senor, Senor Ο,τι έχει μείνει από μένα στο πάτωμα θέλω απλώς να μαζέψω Δώσε μου ακόμα ένα λεπτό κι είμαι έτοιμος αν είσαι εσύ κι εγώ Senor, Senor Ζω σ' αυτό το σπασμένο βαγόνι... Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
Στίχοι: Μάνος Ξυδούς
Μουσική: Φίλιππος Πλιάτσικας Πρώτη εκτέλεση: Πυξ Λαξ Μέτρησα προχθές τις μικρές μας στιγμές ήσουνα κι εσύ μια σταγόνα στη βροχή Κι αν δεν μπορώ να σ'αγγίξω πάλι μόνος προσπαθώ να κρυφτώ, να σε χάσω, να χαθώ Μα δε θα δακρύσω πια για σένα και μη ρωτάς για μένα δε θα δακρύσω πια για σένα και μη ρωτάς για μένα Μέθυσα προχθές στις μικρές μας στιγμές ήσουνα κι εσύ μια σταγόνα από κρασί κι αν δεν μπορώ να σ' αγγίξω πάλι μόνος προσπαθώ να κρυφτώ, να σε χάσω, να χαθώ Μα δε θα δακρύσω πια για σένα και μη ρωτάς για μένα δε θα δακρύσω πια για σένα και μη ρωτάς για μένα |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
Στίχοι: Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας
Μουσική: Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας Πρώτη εκτέλεση: Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας & Πυξ Λαξ ( Ντουέτο ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει άντε ξανά τα ίδια τα ίδια απ' την αρχή τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ στο γενικά Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυο ανόητες αγάπες ανόητα φιλιά λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα Τώρα τι να σου πω τι να μου πεις κι εμένα έτσι όπως παίξαμε κι οι δυο με ζάρια πειραγμένα τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ στο γενικά Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυο ανόητες αγάπες ανόητα φιλιά λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Πυξ Λαξ - Για ‘κείνη μη μου λες
Αν έρθεις απ ’το σπίτι τα χαράματα θα έχω το κλειδί πάνω στην πόρτα αν θέλεις θα γκρεμίσουμε τα φράγματα δυο ταχυδρόμοι που ξεχάστηκαν στην βόλτα Πες μου πες μου αν θέλεις τι φοβάσαι στις γιορτές μόνο για κείνη μη μου λες την έχω κλείσει μες το χθες μόνο για κείνη μη μου λες Αν έρθεις απ ’το σπίτι τα χαράματα να πεις τις πιο καλές σου ιστορίες αυτές που ζωντανεύουνε τα ’αγάλματα και κατεβάζουν τα ρολά στις απορίες Πες μου πες μου αν θέλεις τι φοβάσαι στις γιορτές Μόνο για κείνον μη μου λες ... Material Defender 1032
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Παπακωνσταντίνου Βασίλης & Όναρ - Δεν χρωστάω σε κανέναν
Πέρασαν τόσοι μήνες, που για σένα αρρώστησα Και πλήρωσα τα πάντα σε ένα βράδυ κι είπα πως καθάρισα Δεν χρωστάω σε κανέναν, ούτε θέλω ποιο πολλά ήσουν όλα εσύ για μένα, και στεριά και θάλασσα Η αγάπη στα βαθιά σου τα υπόγεια ήταν τόσο ακριβή Σαν κρασί που έχει μείνει μια για πάντα σ’ ένα κάτασπρο κελί Δεν χρωστάω... Material Defender 1032
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
U2 - With Or Without You
See the stone set in your eyes See the thorn twist in your side I wait for you Sleight of hand and twist of fate On a bed of nails she makes me wait And I wait....without you With or without you With or without you Through the storm we reach the shore You give it all but I want more And I'm waiting for you With or without you With or without you I can't live With or without you And you give yourself away And you give yourself away And you give And you give And you give yourself away My hands are tied My body bruised, she's got me with Nothing to win And nothing left to lose With or without you With or without you I can't live With or without you U2 - One Is it getting better? Or do you feel the same? Will it make it easier on you now? You got someone to blame You say One love One life When it's one need In the night One love We get to share it Leaves you baby if you Don't care for it Did I disappoint you? Or leave a bad taste in your mouth? You act like you never had love And you want me to go without Well it's Too late Tonight To drag the past out into the light We're one, but we're not the same We get to Carry each other Carry each other One Have you come here for forgiveness? Have you come to raise the dead? Have you come here to play Jesus? To the lepers in your head Did I ask too much? More than a lot. You gave me nothing, Now it's all I got We're one But we're not the same Well we Hurt each other Then we do it again You say Love is a temple Love a higher law Love is a temple Love the higher law You ask me to enter But then you make me crawl And I can't be holding on To what you got When all you got is hurt One love One blood One life You got to do what you should One life With each other Sisters Brothers One life But we're not the same We get to Carry each other Carry each other One One Material Defender 1032
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Της αμύνης τα παιδιά ( Μικρά Ασία - Σμύρνη )
Στίχοι: Παραδοσιακό Μουσική: Παραδοσιακό Εκτελέσεις: Νίκος Δημητράτος || Γιώργος Νταλάρας Μια μέρα θα το γράψει η ιστορία που έδιωξε απ' την Αθήνα τα θηρία που έδιωξε βασιλείς και βουλευτάδες τους ψευταράδες και τους μασκαράδες Και στην άμυνα εκεί όλοι οι αξιωματικοί πολεμάει κι ο Βενιζέλος που αυτός θα φέρει τέλος και ο κάθε πατριώτης θα μας φέρουν την ισότης Η Παναγιά που στέκει στο πλευρό μας δείχνει το δρόμο στο νέο στρατηγό μας τον ήρωα της εθνικής αμύνης που πολεμάει και διώχνει τους εχθρούς Της αμύνης τα παιδιά διώξανε το βασιλιά και του δώσαν τα βρακιά του για να πάει στη δουλειά του τον περίδρομο να τρώει με το ξένο του το σόι Έλα να δεις σπαθιά και γιαταγάνια που βγάζουν φλίγες και φτάνουν στα ουράνια εκεί ψηλά ψηλά στα σύνορά μας τρέχει ποτάμι το αίμα του εχθρού Της αμύνης τα παιδιά διώξανε το βασιλιά της αμύνης το καπέλο έφερε το Βενιζέλο της αμύνης το σκουφάκι έφερε το Λευτεράκη |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Blackfield - Pain
Here I'm standing on the sea shore She is gone, now she's gone All the angels praying for me As I fall, As I fall While I'm melting in the rain, deep in pain, she is so far Will we ever meet again as friends, after so long? To me nightmare with the devil I'll go strong, I'll go strong All my friends now try to save me What a joke, what a joke While I'm melting in the rain, deep in pain, she is so far Will we ever meet again as friends, after so long? While I'm melting in the rain, deep in pain, she is so far Will we ever meet again as friends, after so long? Material Defender 1032
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|