27-11-07, 13:19 | #7261 |
Φυσική Ξανθιά
|
καλημέρα καλημέρα ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αντε nidako καλή επιτυχία στρώσου για να τελειώνεις |
27-11-07, 13:22 | #7262 |
Φυσική Ξανθιά
|
κουμπάραααααααααααααααααααααααα έλα να σε πάρω αγκαλίτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααα λοοοοοοοοοοοοολ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα την ρούλα κι εγώ την είδα μια φορά στον ύπνο μου θα μας στοιχειώσει στο τέλος λοοοοοοοοοοοοολ
|
27-11-07, 13:23 | #7263 |
viva la κλαψα!
|
ναι ρε Νιδι γαμω την τυχη σου (λολ αυτο απο την υπογραφη σου ) στρωσου να ξεμπερδευεις , καθε φορα διαβαζω που λες για διαβασμα και σχολη και σκεφτομαι ποσο αγωνα δινεις ..ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ
|
27-11-07, 13:24 | #7264 |
Κάνω υπομονή...
|
Και να φανταστείτε ότι δεν είχα φάει βαριά για βράδυ
27-11-07, 13:27 | #7266 |
viva la κλαψα!
|
εγω παιδια ειδα ονειρο , ασχετο τωρα αυτο και θα μπω σε κανενα ονειροκριτη να δω τι σημαινει , ειδα οτι ενας παπας ηθελε να κανουμε σεξ και με ελεγε "ελα ζαρκαδι μου ελα" χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα
Το ζαρκαδι πως μου ηρθε στον υπνο? και μη χειροτερα δηλαδη |
27-11-07, 13:31 | #7268 |
Κάνω υπομονή...
|
Εσένα δε σε είχα δει παλιότερααα, ότι ήμουν σε ιδιαίτερες στιγμές με τον Νικρεντ και του λεγα να κάνουμε ησυχία για να μη σε ξυπνήσουμε που κοιμόσουν δίπλα μας??? Εεεε??? Μην παραπονιέσαι!
27-11-07, 14:01 | #7270 |
viva la κλαψα!
|
και ειδου η ερμηνεια ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ
Αν δείτε στον ύπνο σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα σημειώσετε επιτυχίες στις δουλειές σας. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε κάποιον παπά να παντρεύεται ή να παντρεύει. Αν δείτε παπά με τα μαύρα ράσα, σημαίνει πως θα περάσετε μια μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε πολλούς παπάδες μαζί, είτε στο δρόμο, είτε στο σπίτι σας, να περιμένετε μεγάλη δυστυχία και θάνατο ακόμη αγαπημένου σας προσώπου. Αν δείτε παπάδες με τα ράσα τους να γλεντούν και να χορεύουν, σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτόν τον καιρό γιατί σας περιμένουν μεγάλες συμφορές και στενοχώριες. Αν δείτε παπά να σας προσφέρει κάτι και να το παίρνετε, σημαίνει ότι μεγάλη συμφορά σας απειλεί. Αν δείτε παπά ή ιερωμένο γενικά να κηρύττει τα λόγια τον θεού, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε παπά να εξομολογεί άλλους, σημαίνει πως θα μάθετε πολλά πράγματα που προσπαθούσατε καιρό να τα πληροφορηθείτε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 332 (0 μέλη και 332 επισκέπτες) | |
|
|