08-12-07, 19:03 | #7561 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Φυσικά... Καθημερινά με ποτίζουν 3 σφηνοπότηρα...Πρωί -μεσημέρι - βράδυ...
Για να μην χάσω την θεσπέσια ξυνή μου φάτσα
09-12-07, 13:51 | #7563 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
Μέραααααααααααααααα.............!!!!!!!!!!!!!
καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ
09-12-07, 19:33 | #7564 |
Φυσική Ξανθιά
|
σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα σόδα
|
10-12-07, 08:46 | #7565 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
Καλημέρααα.... Γ@ΜW τον ΟΣΕ μου Γ@MΩωωωωωωωΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Πρίν λίγο μπήκα σπίτι... και φεύγω κατ' ευθείαν για εργαστήριο.... Μίαμιση ώρα καθυστέρηση.... ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΝ....... Κατα τα άλλα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΑΑΑΑΑΡΡΙΙΙΙΙΙΙΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩ ειλικρινά πέρασα άψογα!!!!!! Θέλω να ξανάρθω!! (με το δικό μου v-strom...λολ) Περιμένω ντού στην Ξάνθη τώρα Piggggggyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... οοοοοπππππππαααααααααααα.....
10-12-07, 12:02 | #7567 |
viva la κλαψα!
|
καλημερες , καλη εβδομαδα
|
10-12-07, 13:07 | #7568 |
E.M.A.A.
|
Καλημέεεεεεεεεεεερες
Mak mak είδες ο ΟΣΕ; Ακριβώς σε πήγε, μη τυχόν τη πέσεις για ύπνο και δεν μπορείς να ξυπνήσεις μετά, μελετημένα όλα ! Τσαγάκι τώρα, κανένα τσιγαράκι και να κάνω πως δουλεύω να περάσει και η ώρα.
10-12-07, 13:30 | #7569 |
I live my own script...
|
Thelo home, kafe stin megali 500ml koupara mou kokkini me agio basili, tsigaro, mpitzama kai wow!!
|
10-12-07, 13:39 | #7570 |
E.M.A.A.
|
Θέλω χιόνια, θέλω τζάκι, θέλω ζεστή σοκολάτα, τσιγάρα, ποτά, μουσική ανάλογη της εικόνας !!
|