|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
12-04-09, 19:54 | #821 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
TIZIANO FERRO Perdono si quel che è fatto è fatto io però chiedo Scusa regalami un sorriso io ti porgo una Rosa su questa amicizia nouva pace si Posa perchè so come sono infatti chiedo Perdono si quel che è fatto è fatto io però chiedo Scusa regalami un sorriso io ti porgo una Rosa su questa amicizia nouva pace si v Posa Perdono Con questa gioia che mi stringe il coure A quattro cinque giorni da Natale Un misto tra incanto e dolore Ripenso a quando ho fatto io del male E di persone ce ne sono tante Buoni pretesti sempre troppo pochi Tra desideri, labirinti e fuochi Comincio un nuovo anno chiedendoti.... Perdono..... Dire che sto bene con te è poco Dire che sto male con te è un gioco! Un misto tra tregua e rivoluzione Credo sia una buona occasione Con questa magia di Natale Per ricondarti quanto sei speciale Tra le contraddizioni e i tuoi difetti lo cerco ancore di volerti Perdono..... Qui l'inverno non ha paura io senza te un pò ne ho Qui la rabbia è senza misura io senza di te non lo so E la notte balla da sola senza di te non ballerò Capitano abbatti le mura che da solo non ce la farò Perdono.....
13-05-09, 12:51 | #822 |
Anamella
|
Ξένη ακτή
Στίχοι: Κίτρινα Ποδήλατα Μουσική: Κίτρινα Ποδήλατα Πρώτη εκτέλεση: Κίτρινα Ποδήλατα & Δήμητρα Γαλάνη ( Ντουέτο ) Αν ποτέ θυμηθείς τα τρένα που φύγανε μην κλείσεις τα μάτια, μη γίνεις κομμάτια απλά χαμογέλασε εγώ δεν μπορώ πια να παιδεύομαι κι άλλο να καίγομαι σ’ αυτή τη φωτιά. Ποτάμι βαθύ μέσα μας κρύβεται και για όλα ευθύνεται το πάθος ζεστό μετά από καιρό πια παραδίνομαι για πάντα αφήνομαι στο μαύρο βυθό κάποτε. Κάποτε, όταν πια ξεχάσουμε μια ζωή που μαζί περάσαμε Θα ’ναι αργά και το όνειρο θα σβήσει Θα ’ναι αργά κι όλα αυτά που ζήσαμε σαν σκιές στο κενό θα ρίξουμε μοναξιά στο μεγάλο παραμύθι. Σε μια ξένη απ’ τον κόσμο ακτή περπατάω δεν ξέρω γιατί ούτε πού πάω στη θαμμένη απ’ την άμμο ματιά σου ξεσπάω το χρόνο που πια δεν κυλά τραγουδάω το χρόνο που πια δε κυλά. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Είπα στους φίλους μου Στίχοι: Πέγκυ Πολίτου Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Πρώτη εκτέλεση: Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ( Ντουέτο ) Είπα στους φίλους μου για σένα πως θα σε κλέψω για ένα βράδυ πως θα σε φέρω στα νερά μου να κοιμηθούμε στο σκοτάδι μα δεν τους είπα την αλήθεια, είναι ό,τι λέω από συνήθεια. Είπα μαζί σου θα γλεντήσω, θα σε πλανέψω για μια νύχτα, θα σου αδειάσω τον εαυτό μου μετά ένα γεια για καληνύχτα μα δεν τους είπα την αλήθεια, είναι ό,τι λέω από συνήθεια Μα εσύ μου είπες δε τρομάζεις, ότι στο μαύρο βλέπεις χρώμα κι εγώ που είδα ν' ανασταίνεις το ταραγμένο μου το σώμα Ούτε που ξέρω τ' όνομά σου, πώς ταξιδεύεις τις αισθήσεις ξέρω μονάχα πως δικιά μου σε είχα πριν να μ' αποκτήσεις Είπα στους φίλους μου για σένα πως θα σε κλέψω για ένα βράδυ πως θα σε φέρω στα νερά μου να κοιμηθούμε στο σκοτάδι μα δεν τους είπα την αλήθεια είναι ό,τι λέω από συνήθεια Είπα σε σένα που ήσουν ξένος πως όλα στέρεψαν σε μένα πως με στοιχειώσαν οι αγάπες μες το μυαλό γίναν ένα μα δεν τους είπα την αλήθεια είναι ό,τι λέω από συνήθεια Μα εσύ μου είπες δε τρομάζεις ότι στο μαύρο βλέπεις χρώμα κι εγώ που είδα ν' ανασταίνεις το ταραγμένο μου το σώμα. Ούτε που ξέρω τ΄όνομά σου πώς ταξιδεύεις τις αισθήσεις ξέρω μονάχα πως δικιά μου σε είχα πριν να μ' αποκτήσεις |
18-05-09, 18:36 | #823 |
υπόθετο
|
Μου άρεσε πολύ αυτό το τραγούδι! Δεν έχω σταματήσει να το ακούω από προχθές!
Rändajad - Urban Symphony στίχοι click to show Οι στιχοι στα Αγγλικά! click to show Το συγκρότημα Urban Symphony με το τραγούδι Rändajad (Ταξιδιώτες) εκπροσώπησε την Εσθονία στο διαγωνισμό Eurovision 2009 και κατατάχθηκε 6η. Οι Urban Symphony είναι κουαρτέτο εγχόρδων (δύο βιολιά και δύο τσέλα) με δύο ακόμη άτομα που κάνουν φωνητικά. Η Sandra Nurmsalu είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος που παίζει και βιολί. Οποιος θέλει να το κατεβάσει σε mp3, ας πατήσει εδώ
Τώρα τελευταία, έτσι ξυπνάω click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pastoula : 19-05-09 στις 23:45. |
19-05-09, 11:20 | #824 |
viva la κλαψα!
|
ναι και μενα μαρεσε αυτο!
|
19-05-09, 12:07 | #825 |
υπόθετο
|
maRtinam
19-05-09, 12:45 | #826 |
viva la κλαψα!
|
what? giati xairomaste? pes kai mena
|
01-07-09, 02:37 | #828 |
χοντρομαλάκας
|
Mr. Muscle forcing bursting Stingy thingy into little me, me, me But just “ripple” said the cripple As my jaw dropped to the ground Smile smile It’s true I always wanted love to be Hurtful And it’s true I always wanted love to be Filled with pain And bruises Yes, so Cripple-Pig was happy Screamed’ “I just compeletely love you! And there’s no rhyme or reason I’m changing like the seasons Watch! I’ll even cut off my finger It will grow back like a Starfish! It will grow back like a Starfish! It will grow back like a Starfish!” Mr. Muscle, gazing boredly And he checking time did punch me And I sighed and bleeded like a windfall Happy bleedy, happy bruisy I am very happy So please hit me I am very happy So please hurt me I am very happy So please hit me I am very, very happy So come on, hurt me I’ll grow back like a Starfish Like a Starfish...
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη md1032 : 01-07-09 στις 02:39. |
04-07-09, 01:54 | #829 |
χοντρομαλάκας
|
Βλέπω γυαλιά που θέλανε να σπάσουν ανθρώπους ήρεμους που θέλανε να κλάψουν Στιγμές απόμακρες που θέλανε να υπάρξουν άδειες ψυχές που παραμείναν στο κενό Κι απορροφάμαι απ' τους καπνούς του τσιγάρου μου και ζω ένα όνειρο που δεν είναι δικό μου και τότε έρχεσαι και συ ζητάς τσιγάρο ομώς εσύ φυσάς άλλο καπνό Μα εγω κολλάω σε μιά κασσέτα ερωτεύομαι ενα βυνίλιο κι αφήνω το τραγούδι να οδηγεί τη σκέψη μου και μπαίνω μες το σκοτάδι σου και΄κεί βρίσκω το φως μου Σ' ένα ταξίδι που κρατάει όσο οι νότες όσο οι νότες ταιριάξαν μεταξύ τους σε μιά ζωή που κάποιος έζησε για λίγο και η παραίσθηση την έκανε δική μου Και τότε λες πως με καταλαβαίνεις εγώ όμως ξέρω ο,τι κάποτε θα φύγεις γιατί ζηλεύεις οτι νιώθω εγώ στον κόσμο μου που μια στιγμή τον νόμιζες δικό σου Βλέπεις σκιές κολλημένες στους τοίχους τη μοναξιά να υπάρχει μες τα χέρια σου να την γυρεύεις με τα μάτια κλεισμένα να απορείς και να κοιτάς εμένα Μα εγώ κολλάω σε μιά κασέτα ερωτεύομαι ενα βινίλιο κι αφήνω το τραγούδι να οδηγεί τη σκέψη μου και μπαίνω μες το σκοτάδι σου και κει βρίσκω το φως μου Σ' ένα ταξίδι που κρατάει όσο οι νότες όσο οι νότες ταιριάξαν μεταξύ τους σε μιά ζωή που κάποιος έζησε για λίγο και η παραίσθηση την έκανε δική μου Κολλάω σε μιά κασσέτα ερωτεύομαι ενα βυνίλιο κι αφήνω το τραγούδι να οδηγεί τη σκέψη μου και μπαίνω μες το σκοτάδι σου και΄κεί βρίσκω το φως μου Σ' ένα ταξίδι που μοιάζει με το όνειρο του κόσμου αυτού που παραμένει τυφλός σ' ένα ηχείο που στέκεται απόμακρο σε μια γωνία κρυμμένο από το φως Βλέπω γυαλιά που θέλανε να σπάσουν ανθρώπους ήρεμους που θέλανε να κλάψουν Στιγμές απόμακρες που θέλανε να υπάρξουν άδειες ψυχές που παραμείναν στο κενό ----------------------------------------------------------- Δεν κοπάζει δεν σβήνει στη καρδιά μου η φωτιά που με τρώει και με ρίχνει απ' την Εδέμ στο πουθενά Οι αιώνες ρωτάνε πόσο ακόμα Θα αντέξω Να τρικλίζω εκεί έξω Ξυπόλυτος μόνος Και γω ψιθυρίζω δικιά μου η χαρά δικό μου το αίμα δικός μου κι ο τρόμος Δεν είμαι μόνος Δεν είμαι ο μόνος Όλα είναι δρόμος Η φωτιά η γιορτή η απώλεια ο πόνος Ο κάθε μικρός θάνατος κι ο μεγάλος ο ατέλειωτος κόσμος Όλα είναι δρόμος.
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη md1032 : 04-07-09 στις 02:00. |
07-07-09, 12:49 | #830 |
viva la κλαψα!
|
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|