|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]() Good times for a change See, the luck I've had Can make a good man Turn bad So please please please Let me, let me, let me Let me get what I want This time Havent had a dream in a long time See, the life Ive had Can make a good man bad So for once in my life Let me get what I want Lord knows, it would be the first time Lord knows, it would be the first time
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]() Je chongerai mon amour Contre une nouvel voiture Δεν είναι ακόμα η απουσία σου τόσο μακρινή Δεν είναι ακόμα η νοσταλγία μου καθημερινή. Mια είσ΄ εδώ, μια είσ’ αλλού παιχνίδι είσαι του μυαλού παιχνίδι είσαι του μυαλού μια είσ’ εδώ, μια είσαι… Δεν είν’ ακόμα η απουσία σου τόσο μακρινή Δεν είναι ακόμα η νοσταλγία μου καθημερινή.
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]() NA M'ΑΓΑΠΑΣ Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Carlos Libedinsky Πρώτη εκτέλεση: Τρίφωνο Να μ’ αγαπάς, να σταθούμε εδώ σε μια γωνιά Να κοιταχτούμε λες κι ειν’ γιορτή, πρωτοχρονιά Να με κρατάς αγκαλιά σφιχτά γιατί μου πήρε πολλά το εφτά εκτός κι αν είπα εγώ το έλα σ' όλα αυτά Μακάρι να ‘ναι η καρδιά μου ρόδι τυχερό να στο χαρίσω να στάζει αγάπη ένα σωρό Στα μαξιλάρια και στο χαλί να ξεχαστώ να μου λες πολύ Κι ας κάνει ο φόβος κι άλλη τρύπα στο νερό Να περπατάμε χέρι-χέρι ως το πρωί Του τραμ οι ράγες κάτι ξέρουν δεν μπορεί Τα χρόνια φεύγουν, γοργά περνούν και μ’ αναμνήσεις μετά γυρνούν Μικρά τα ονόματα που όλα τα χωρούν Να μ’ αγαπάς με τα λάθη μου όλα στη σειρά Στο σινεμά στο κορμί μου κόλλα τρυφερά Δεν ειν’ ο κόσμος ιδανικός, για το ταξίδι είναι δανεικός Για να ‘χει όνειρα να κάνει ο ενικός Να μου μιλάς μεσημέρι, βράδυ και πρωί Στα ξαφνικά, στο μικρό μπλακ άουτ της Δ.Ε.Η. Και μέχρι να ‘ρθει ξανά το φως, αυτός ο λόγος ο πιο κρυφός θα δει ν’ ανοίγουμε μια πόρτα στη ζωή Να μ’ αγαπάς εαυτέ μου σ’ έψαχνα παντού Κι ενώ ενοχές κι αντοχές μου ‘δίναν ραντεβού απ’ τα ακριβά μου στα πιο φθηνά κι απ’ τη φωλιά μου στο πουθενά συναντηθήκαμε στη μέση του καιρού Να μ’ αγαπάς, να σταθούμε εδώ σε μια γωνιά Να κοιταχτούμε λες κι ειν’ γιορτή, πρωτοχρονιά Να μου μιλάς σιγανά στ’ αυτί γιατί σ'ακούνε την νύχτα αυτή παλιά μου όνειρα που χρόνια είχαν κρυφτεί |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]() I will never dedicate my love to somebody else's lover Just didn't wanna hear your lies, but first I had to discover I forgot to look in your eyes and now I have to suffer No, I will never ever fall in love with somebody else's lover Somebody help me Somebody teach me Somebody tell me what to do How should I handle you I may be heartless To feel so endearious I've given the matter you come to, The reason and know for sure that Why did you deceive me You say you didn't want to hurt me But why then did you hold me tight You knew it would break me Why is it that I've chosen the wrong way Which then brought me to you But now that I've been there I should have know better and I will never never give my soul to somebody else's lover How could I believe it, fallen for your lies I know for sure that I will look in your eyes More than a moment I will ignore my deepest feelings inside No I will never Dedicate my love to somebody else's lover Just didn't believe in your lies But first I had to discover Forgot to look in your eyes And now I have to whoaoaoa No, I will never ever fall in love with somebody else's lover Somebody else's lover Somebody else's lover.... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anamella
![]() |
![]()
Φεύγω
Στίχοι: Χαρούλα Αλεξίου & Αντώνης Βαρδής & Μιχάλης Έξαρχος Μουσική: Αντώνης Βαρδής & Μιχάλης Έξαρχος Πρώτη εκτέλεση: Stereo Mike Χάρις: Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα, τώρα η στράτα μου δεν πάει παραπέρα, φεύγω, τώρα φεύγω. Stereo Mike: Κι όλο μεμιάς, ο ρυθμός της γης γίνεται ίλιγγος, ο χρόνος εξαφανίζεται, η στιγμή στροβιλίζεται, γίνεται αιωνιότητα. Μανιφέστο... Φύγαμε! Είναι οι στιγμές που βρίσκω δύναμη να σβήσω το παρελθόν μου κι απ' το τίποτα να αρχίσω, που το μηδέν φαντάζει λύτρωση και πίσω δεν γυρίζω, το παρόν αγγίζω, έτοιμος να ζήσω. Κάθε στιγμή με σκέτο μέλλον ζωγραφίζω, με θαρραλέες πινελιές λευκό το χρωματίζω, μαύρες αιρέσεις μες στο χρόνο αφορίζω, στο δόγμα του καιρού ενάντια θα αποφασίζω. Εγώ για μένα καταργώ τα φρένα, φεύγω για τα ξένα, με δυο λούπες, ένα σάπερ, μια βαλίτσα και τη πένα, χωρίς εσένα, χωρίς κανέναν, μόνο ένα σκοπό, να μην έχω δεδομένα και σύνορα, αναμνήσεις, ερινύες, ένας σάτυρος νομάς που τον στοιχειώνουν νύχτες κρύες. Είναι το τίμημα και πάντα θα παλεύω, θα οδεύω προς το φως, ελεύθερος θα ταξιδεύω, τώρα φεύγω Χάρις: Φεύγω, φεύγω και παίρνω τη καρδιά μου και ένα τραγούδι συντροφιά μου, φεύγω Stereo Mike: Είναι το τίμημα και πάντα θα παλεύω, τώρα φεύγω Χάρις: Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια, αρρωστημένους και αγρίμια, φεύγω Stereo Mike: Φεύγω, θα οδεύω, προς το φως θα ταξιδεύω, τώρα φεύγω Χάρις: Τώρα Φεύγω Stereo Mike: Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος Τώρα τους κύκλους της συνήθειας πρέπει να σπάσω, είναι δεσμά παλιά και πιέζω να ξεχάσω ό, τι με βάφτισε οπαδό του χτες κι ας χάσω, ας χαθώ για να χορτάσω την πορεία όπου κι αν φτάσω. Είναι η ρουτίνα και η αδράνεια εχθροί μου, είναι το βλέμμα που δειλιάζει φυλακή μου, είναι το θράσος στη παράδοση αρχή μου, είναι ότι μετάνιωσα που δεν δοκίμασα, ήττα, πληγή, διδαχή στη ψυχή μου. Μα είναι κι η γνώση πως με μια απόφασή μου, ξημερώνει η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου, που ελπίδα τρέφει την κάθε επιλογή μου και αγναντεύω τον πλανήτη σαν να είναι όλη η γη δική μου. Είναι η στιγμή μου, στα χέρια μου την έχω, η μόνη ανάμνηση που θέλω για να αντέχω. Τώρα στο άπειρο, στο σύμπαν πια πιστεύω, τη συνείδηση γιατρεύω, απ΄ το λαβύρινθο του χρόνου τώρα φεύγω Χάρις: Φεύγω, φεύγω και παίρνω τη καρδιά μου και ένα τραγούδι συντροφιά μου, φεύγω Stereo Mike: Είναι το τίμημα και πάντα θα παλεύω, τώρα φεύγω Χάρις: Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια, αρρωστημένους και αγρίμια, φεύγω Stereo Mike: Φεύγω, θα οδεύω, προς το φως θα ταξιδεύω, τώρα φεύγω Χάρις: Τώρα Φεύγω Stereo Mike: Είναι το τίμημα και πάντα θα παλεύω, τώρα φεύγω |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anamella
![]() |
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Ω ναι! Επίσης "τι του έλειπε του τραγουδιου? ... ενας μαλακας να πετάγεται σαν την πορδη και να ραπάρει!"
Να ζησουμε να το θυμόμαστε. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
peite ta!
Me ton mcM@l@k@
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
ti kakoulides pou eiste re
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|