19-02-09, 18:52 | #871 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Ένας κυνηγός και ένας ψαράς μοιράζονται τα κατορθώματά τους. Λέει λοιπόν ο ψαράς:
- Ακου ρε φίλε, τι έπαθα τις προάλλες... Είμαι που λες με το φουσκωτό στην μέση του Ατλαντικού και έχω ρίξει πολυάγκιστρο και ψαρεύω. Μετά από λίγο αρχίζει και τσιμπάει και πολύ δυνατά μάλιστα. Τραβάω, τραβάω, τίποτα... Δεν λέει να κουνηθεί το ψάρι. Ευτυχώς είχα ένα όπλο μαζί μου, και ρίχνω 3-4 φορές στο νερό, πάνω στο ψάρι, το οποίο βγαίνει νεκρό στην επιφάνεια. Πλάκα που έπαθα τότε, πρέπει να ήταν τουλάχιστον 450 κιλά! - Ασε να σου πω και εγώ τι έπαθα τις προάλλες, λέει ο κυνηγός. Είμαι που λες για κυνήγι στο κλασσικό δασάκι που πάω κάθε σαββατοκύριακο και βλέπω μακριά έναν λαγό. Με καταλαβαίνει ο λαγός και αρχίζει να τρέχει. Ευτυχώς που έχω πολύ καλό σημάδι και τον πετυχαίνω με μία κίνηση. Όμως τα σκάγια του όπλου χτύπησαν και έναν θάμνο που χαμουρευόταν ένα ζευγαράκι. - Και τους σκότωσες, ρε; λέει ο ψαράς. - Δεν το ήθελα, ρε φίλε, κατά λάθος έγινε. Τέλοσπάντων, δεν μ' είχε δει κανένας και αρχίζω να σκάβω μία τρύπα για να τους θάψω. Πάνω που πάω να τους βάλω μέσα, με είδε ένας τύπος που κατουρούσε πίσω από ένα δένδρο. Μπαμ, τον σκοτώνω και αυτόν! - Καλά ρε, σκότωσες και τον άνθρωπο; - Ε, τι να κάνα; Τέλοσπάντων, σκάβω και άλλη τρύπα για να θάψω και αυτόν. Δυστυχώς εκείνη την ώρα περνούσε και ένα ανδρόγυνο με το παιδάκι τους. Μπαμ, μπαμ, μπαμ τους σκοτώνω και αυτούς και τους τρεις. - Καλά, είσαι εντελώς τρελός, ρε φίλε; Ξεκλήρισες ολόκληρη οικογένεια; - Μη σου τα πολυλογώ, ανοίγω και τρίτο λάκκο για την οικογένεια. Και για κακή μου τύχη εκείνη την ώρα περνούσε ένα σχολικό λεωφορείο. - Μη μου πεις ότι καθάρισες και όλα τα παιδάκια του λεωφορείου;! - Κοίτα , λέει ο κυνηγός, αν δεν κόψεις κανά κιλό από το ψάρι σου, τα έχω καθαρίσει τα παιδάκια!!!
20-02-09, 12:08 | #872 |
υπόθετο
|
Ρωτάει η μικρή πολική αρκούδα τον μπαμπά της:
-Μπαμπά, εσύ είσαι αρκούδα; -Ναι. -Πολική αρκούδα;... -Ναι παιδί μου. Φεύγει και επιστρέφει μετά από 5 λεπτά.. -Μπαμπά; Η μαμά είναι αρκούδα; -Ναι. -Πολική αρκούδα; -Ναι σου είπα. Γιατί ρωτάς; -Τίποτα, τίποτα! Ξαναφεύγει και επιστρέφει μετά από 10 λεπτά.. -Ρε Μπαμπά! Και εγώ αρκούδα είμαι; -Ναιιι.. -Πολική αρκούδα; -Ναι λέμε!!! -Και γιατί κρυώνω γ@@ώ το κέρατο μου;
20-02-09, 12:10 | #873 |
viva la κλαψα!
|
και γαμ#!!!
|
21-02-09, 18:22 | #874 |
Ο Αργός με την πάπια
|
Πάει ο μπαμπάς στο κρεβάτι του παιδιού του, για να το καληνυχτίσει και το ακούει λέει: "Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τη γιαγιά μου και δώσε χαιρετίσματα στον παππού μου"!
Το ακούει ο μπαμπάς αλλά δε δίνει σημασία! Την επόμενη μέρα χτυπάει το τηλ. και... είναι η γιαγιά και τι είπε; Πέθανε ο παππούς!!! Το ίδιο βράδυ πάει πάλι ο μπαμπάς να καληνυχτίσει το παιδί και ακούει: "Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου και δώσε χαιρετίσματα στη γιαγιά μου"! Το ακούει ο πατέρας αλλά και πάλι δε δίνει σημασία! Την επόμενη μέρα πέθανε η γιαγιά! Ο πατέρας τα είδε όλα! Το βράδυ πήγε επίτηδες να κρυφακούσει: "Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου και δώσε χαιρετίσματα στον μπαμπά μου"! Με το που το ακούει αυτό ο μπαμπάς τρελαίνεται! Την επόμενη μέρα φεύγει απ' το σπίτι νωρίς για τη δουλειά και γυρίζει αργά το βράδυ ευτυχισμένος που μέχρι στιγμής ήταν ζωντανός! Μπαίνει στο σπίτι καλησπερίζει τη γυναίκα του και της λέει: "Συγνώμη αγάπη μου που άργησα αλλά είχα μια πολύ άσχημη μέρα".. και η γυναίκα: "Μιλάς εσύ; Εγώ τι να πω που πέθανε ο κουμπάρος μπροστά στην πόρτα μας;"
25-02-09, 01:03 | #875 |
Φυσική Ξανθιά
|
Κύριος με προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης, επισκέπτεται τον ψυχίατρο.
Ασθενής : Γιατρέ μου έχω μεγάλο πρόβλημα, όταν κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου δεν μπορώ να κρατηθώ πάνω απο 3 λεπτά. Γιατρός : Πόσο καιρό αντιμετωπίζετε το πρόβλημα αυτό; Ασθενής : Απο τότε που παντρευτήκαμε. Γιατρός : Είχατε ποτέ πετύχει ποτέ να κρατηθείτε περισσότερο, στα τόσα χρόνια που είσαστε παντρεμένος ; Ασθενής : Μία φορά, μονάχα είχα κρατηθεί 1 ώρα και 3 λεπτά. Γιατρός : Μμμμμμ!. 1 ώρα και 3 λεπτά είπατε; πότε συνέβη αυτό ; Ασθενής : Το φθινόπωρο φέτος, που άλλαξε η ώρα σε χειμερινή!. Η δασκάλα στα παιδιά: Παιδιά, ποιο μέρος του σώματος του άνδρα όταν ερεθιστεί πολύ μεγαλώνει μέχρι και 10 φορές; Τότε σηκώνεται η Αννούλα και λέει: - Κυρία, θα έπρεπε να ντρέπεστε. Τι πράγματα είναι αυτά που λέτε σε μικρά παιδιά. Θα το πω στους γονείς μου και στο διευθυντή και θα χάσετε τη δουλειά σας. Η δασκάλα την αγνοεί και ξανακάνει την ερώτηση. Σηκώνεται ο Μπόμπος και λέει: - Η κόρη του ματιού. - Μπράβο παιδί μου! Τότε η δασκάλα γυρνάει στην Αννούλα λέγοντάς της: Εχω να σου πω τρία πράγματα, Αννούλα. Πρώτον, έχεις πολύ βρώμικο μυαλό. Δεύτερον, είσαι αδιάβαστη και... τρίτον όταν μεγαλώσεις θα πάρεις μια πολύ μεγάλη απογοήτευση! Ο παππούς πάει στο σπίτι ενός συνομήλικου φίλου του να φάει. Πάει η γυναίκα του παππού και ρωτάει: - Να σας φέρω το φαγητό; - Ναι, καρδιά μου, λέει ο άντρας της. Παραξενεύεται ο φίλος, τους σερβίρει η γιαγιά και πάλι αυτός... - Ευχαριστώ πολύ, αγάπη μου. Τότε πάει να φέρει η γριά το νερό και του λέει ο φίλος του: - Ρε, 53 χρόνια παντρεμένοι και λες τη γυναίκα σου ακόμα έτσι; - Ασε ρε, εδώ και 20 χρόνια έχω ξεχάσει το όνομά της, αλλά πώς να τη ρωτήσω. Μετά την εξέταση, η ξανθιά λέει στον γιατρό: - Τί χρωστάω γιατρέ; - Εκατό ευρώ, της απαντά εκείνος. - Εκατό ευρώ! Διαμαρτύρεται η ξανθιά. - Ε, δώδεκα χρόνια πήγαινα σχολείο και έξι στο Πανεπιστήμιο, για να μάθω να γιατρεύω τους ανθρώπους. Και λέει η ξανθιά: - Ε, και τί φταίω εγώ ρε γιατρέ, που εσύ δεν έπαιρνες τα γράμματα;. Γιατρέ μου, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο τρομαχτικό εφιάλτη. Κάποιος με κυνηγά να με σκοτώσει. Τρέχω, τρέχω, τρέχω και φτάνω μπροστά σε μια μεγάλη πόρτα με τεράστια κόκκινη επιγραφή... Σπρώχνω για να ανοίξω την πόρτα, σπρώχνω, ξανασπρώχνω, αλλά δεν ανοίγει η ρημάδα! Ο τύπος που με κυνηγά πλησιάζει συνεχώς με το μαχαίρι στο χέρι. Ουρλιάζω στον ύπνο μου και ξυπνώ ιδρωμένος και κατατρομαγμένος. -Μμμμ, ενδιαφέρον. Και δεν μου λέτε, σας παρακαλώ, μήπως θυμάστε τι γράφει η επιγραφή πάνω στην πόρτα; -Βεβαίως. «Ελξατε!». |
25-02-09, 01:08 | #876 |
Φυσική Ξανθιά
|
Ποια είναι η διαφορά ενός τραπεζικού από μία πίτσα? Η πίτσα μπορεί να
θρέψει οικογένεια. Πόσοι τραπεζικοί έμποροι μετοχών χρειάζονται για να αλλάξουν μια καμένη λάμπα? Δύο. Ο ένας τη ρίχνει κάτω και ο άλλος προσπαθεί να την πουλήσει πριν πέσει στο πάτωμα! Ποιος τραπεζικός θεωρείται αισιόδοξος? Αυτός που σιδερώνει την Κυριακή 5 πουκάμισα για την επόμενη εβδομάδα. Λέει κάποιος που έχει αγοράσει πολλές μετοχές. Αυτή η κρίση είναι χειρότερη και από διαζύγιο!. Έχω χάσει τα μισά υπάρχοντά μου ενώ είμαι ακόμη παντρεμένος! Κάποιος πάει στην τράπεζα και λέει στον υπάλληλο: "Θέλω ν΄ανοίξω μια μικρή επιχείρηση. Ο Τραπεζικός του απαντά: " Ανοίξτε μια μεγάλη επιχείρηση και περιμένετε μερικές μέρες.'' |
25-02-09, 19:38 | #877 |
υπόθετο
|
Πήγαινε μια οικογένεια ταξίδι με το αυτοκίνητο στο βουνό.
Στον δρόμο βλέπουν μία ταμπέλα "Οριο 100χλμ". Αμέσως ο οδηγός, που ήθελε να είναι πολύ εντάξει με τον νόμο, χαμήλωσε ταχύτητα. Παρακάτω βλέπουν ταμπέλα "Οριο 80χλμ". Ξαναχαμηλώνει ο οδηγός ταχύτητα. Προχωρούν και άλλο και βλέπουν μια άλλη ταμπέλα "Οριο 50χλμ". Ξαναχαμηλώνει ο οδηγός ταχύτητα. Παρακάτω βλέπουν ταμπέλα "Οριο 30χλμ". Ξαναχαμηλώνει ο ... οδηγός ταχύτητα και τώρα πήγαιναν με 30χλμ. Ξαναπροχωρούν λίγο, βλέπουν κι άλλη ταμπέλα "Οριο 15χλμ". Ξαναχαμηλώνει ο οδηγός ταχύτητα. Συνεχίζουν και τότε βλέπουν ταμπέλα "Οριο 5χλμ". Νομοταγής ο οδηγός ξαναχαμηλώνει ταχύτητα. Πάνε παρακάτω και βλέπουν ταμπέλα "Οριο 1χλμ". Ξαναχαμηλώνει ο οδηγός ταχύτητα, αλλά το αμάξι σχεδόν δεν προχωρούσε πια, τόσο σιγά πήγαιναν. Οπως λοιπόν πήγαιναν αργά σαν σαλιγκάρια, και είχαν αγανακτήσει την ζωή τους, βλέπουν μία άλλη ταμπέλα "Καλωσήρθατε στο Οριο!!!" troktiko
25-02-09, 20:49 | #878 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
palioooooooo
|
04-03-09, 15:40 | #879 |
Ο Αργός με την πάπια
|
Ο Ταρζάν εμφανίζεται μια μέρα ξαφνικά σε ένα ορεινό χωριό της ελληνικής επαρχίας. Ένας χωρικός τον συναντά τυχαία στον δρόμο και βλέποντάς τον ντυμένο έτσι περίεργα, τον ρωτά:
- "Τί είσαι εσύ;" - "Εγώ είμαι ο Ταρζάν, μπορώ και μιλάω με τα ζώα!" - "Μπα!", του λέει ο χωρικός κοροϊδευτικά, "Τί μου λες; Για πάμε στον σκύλο να δούμε θα συνεννοηθείτε;" Πηγαίνουν μέχρι το μαντρί που είναι ο σκύλος και αρχιζουν: - "Γαβ γαβ", ο σκύλος. - "Γαβ γαβ", ο Ταρζάν. - "Τί σού είπε;", ρωτάει ο χωρικός. - "Ε να, μου είπε ότι τον έχεις εδώ συνέχεια δεμένο, τον ταΐζεις αποφάγια, και τον πηγαίνεις μόνο μια φορά στους έξι μήνες για κυνήγι". Ο χωρικός ψαρώνει. - "Για πάμε και στον γάιδαρο", λέει στον Ταρζάν. Φτάνουν στο παχνί και ο Ταρζάν αρχίζει τα ίδια. - "Τι σου είπε", ρωτά τον Ταρζάν ο χωρικός. - "Λέει ότι τον φορτώνεις πολύ, ότι τον δέρνεις όταν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, και ότι τον ταΐζεις μόνο μία μπάλα σανό την εβδομάδα". Ο χωρικός έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό. Λίγο παραπέρα είναι και η κατσίκα. Ο Ταρζάν αρχίζει να της μιλάει και πριν προλάβει η κατσίκα να κάνει το πρώτο "μπεεε", πετάγεται ο χωρικός και λέει στον Ταρζάν: - "Μην την πιστεύεις την π***να, αυτή μου ρίχτηκε!"
04-03-09, 15:42 | #880 |
Ο Αργός με την πάπια
|
Ο Ταρζάν εμφανίζεται μια μέρα ξαφνικά σε ένα ορεινό χωριό της ελληνικής επαρχίας. Ένας χωρικός τον συναντά τυχαία στον δρόμο και βλέποντάς τον ντυμένο έτσι περίεργα, τον ρωτά:
- "Τί είσαι εσύ;" - "Εγώ είμαι ο Ταρζάν, μπορώ και μιλάω με τα ζώα!" - "Μπα!", του λέει ο χωρικός κοροϊδευτικά, "Τί μου λες; Για πάμε στον σκύλο να δούμε θα συνεννοηθείτε;" Πηγαίνουν μέχρι το μαντρί που είναι ο σκύλος και αρχιζουν: - "Γαβ γαβ", ο σκύλος. - "Γαβ γαβ", ο Ταρζάν. - "Τί σού είπε;", ρωτάει ο χωρικός. - "Ε να, μου είπε ότι τον έχεις εδώ συνέχεια δεμένο, τον ταΐζεις αποφάγια, και τον πηγαίνεις μόνο μια φορά στους έξι μήνες για κυνήγι". Ο χωρικός ψαρώνει. - "Για πάμε και στον γάιδαρο", λέει στον Ταρζάν. Φτάνουν στο παχνί και ο Ταρζάν αρχίζει τα ίδια. - "Τι σου είπε", ρωτά τον Ταρζάν ο χωρικός. - "Λέει ότι τον φορτώνεις πολύ, ότι τον δέρνεις όταν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, και ότι τον ταΐζεις μόνο μία μπάλα σανό την εβδομάδα". Ο χωρικός έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό. Λίγο παραπέρα είναι και η κατσίκα. Ο Ταρζάν αρχίζει να της μιλάει και πριν προλάβει η κατσίκα να κάνει το πρώτο "μπεεε", πετάγεται ο χωρικός και λέει στον Ταρζάν: - "Μην την πιστεύεις την π***να, αυτή μου ρίχτηκε!"
|