|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
ΕΣΥ.. Δημος Αναστασιαδης
Ξέχασε τον κόσμο μου Μη με θυμηθείς Σβήσαν όλες οι φωνές Και έμεινες εσύ Κλείσε τα μάτια σου Και μη μου τα δίνεις Είσαι η ανάσα μου Γέλιο μου, πνοή Φίλα με, κράτα με Και μη φοβηθείς Στ’ όνειρο δεν έμεινε κανείς Κράτα με, φίλα με Και μη μου χαθείς Όνειρο που τέλειωσε νωρίς Μάθε για τα λάθη μου Να μην προδοθείς Κλείσαν όλες οι πληγές Και έμεινες εσύ Δώσ’ μου το χέρι σου Πίσω μη με αφήνεις Είσαι οι λέξεις μου Εσύ Φίλα με, κράτα με Και μη φοβηθείς Στ’ όνειρο δεν έμεινε κανείς Κράτα με, φίλα με Και μη μου χαθείς Όνειρο που τέλειωσε νωρίς Φίλα με, κράτα με Και μη φοβηθείς Στ’ όνειρο δεν έμεινε κανείς Κράτα με, φίλα με Και μη μου χαθείς Όνειρο που τέλειωσε νωρίς Στο όνειρο δεν έμεινε κανείς... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]() Korn - Word Up click to show
![]() |
![]() |
Capten Nick
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
Περιοχή: Everywhere
|
![]() Εδώ να μείνεις, να με κρατήσεις αγκαλιά να μ' ανακρίνεις της καληνύχτας τα φιλιά τι μου τα δίνεις δε φεύγω απόψε κι απ' τ' αμάξι δε θα βγω κι αν έχεις τίποτα μαζί μου να συγκρίνεις εδώ να μείνεις, να το μάθουμε κι οι δυο Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις της καληνύχτας τα φιλιά μη μου τα δίνεις Εδώ και τώρα, γιατί ειν' ο δρόμος μας παλιός και κατηφόρα της καληνύχτας τα φιλιά δεν είναι δώρα δε φεύγω απόψε κι απ' τη ζωή σου δε θα βγω κι αν ειν' η σχέση μας μισή τα λόγια φόρα εδώ και τώρα, στης αγάπης το θυμό Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις της καληνύχτας τα φιλιά μη μου τα δίνεις Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις της καληνύχτας τα φιλιά τι μου τα δίνεις
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
kai meta feeeeeeeeeeeugeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
![]() O pousths!
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
poios eipe gia esena?
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
YOU MAKE ME HUNGRY!
![]()
![]() |
![]() |
traxana-bol 88
![]() Εγγραφή: 05-08-2008
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|