|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Αλίμονο
Στίχοι: Σάκης Καπίρης Μουσική: Μίμης Χριστόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Κωστής Χρήστου Άλλες ερμηνείες: Δημήτρης Μητροπάνος Αλίμονο σ'αυτούς που δεν αγάπησαν Αλίμονο, αλίμονο, αλίμονο Αλίμονο σ'αυτούς που δεν δακρύσανε ζωή Την ομορφιά σου δεν γνωρίσανε ζωή Την ομορφιά σου δεν γνωρίσανε Η νύχτα απλώθηκε παντού Ειν'το τραγούδι του ουρανού Νύχτα βαθιά πολύ βαθιά Μες την ψυχή μου Με σκέπασε η ερημιά Μια θλίψη και μια μαχαιριά Γιατί να φύγεις ξαφνικά απ'τη ζωή μου Θέλω απόψε να σου γράψω μα φοβάμαι μήπως κλάψω με κουράσανε τα δάκρυα κι οι λυγμοί Τα παράθυρά μου κλείνω πάλι μόνος μου θα μείνω Θα με πνίξουν πάλι απόψε οι στεναγμοί |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
Ελένη Βιτάλη
Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Γεννήθηκα και μου 'δωσαν για προίκα μια μαγκούρα να τη βαράω με δύναμη στου νου την καμπούρα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Γεννήθηκα με ένα γιατί μες την καρδιά κρυμμένο ποιους μάγκες εξυπερετώ ποιοι μ' έχουν κουρδισμένο Με φέρανε και μου 'πανε ποτέ μιλιά μη βγάλω πως είναι που γεννήθηκα προνόμιο μεγάλο Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας... Γεννήθηκα στην Κιβωτό εννιά και δεκατρία την ώρα που οι πλανήτες μου βαράγαν μα... Μαρία με τα κίτρινα με βάση τα δεδόμενα εδώ ο πλανήτης χάνεται κι εσύ το παίζεις γκόμενα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας.... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Church - Under the Milky Way
Sometimes when this place gets kind of empty Sound of their breath fades with the light I think about the loveless fascination Under the Milky Way tonight Lower the curtain down on Memphis Lower the curtain down all right I got no time for private consultation Under the Milky Way tonight Wish I knew what you were looking for Might have known what you would find Wish I knew what you were looking for Might have known what you would find And it's something quite peculiar Something shimmering and white Leads you here despite your destination Under the Milky Way tonight Wish I knew what you were looking for Might have known what you would find Wish I knew what you were looking for Might have known what you would find Under the Milky Way tonight... Under the Milky Way tonight... Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Σαράγεβο
Στίχοι: Magic de Spell Μουσική: Magic de Spell Πρώτη εκτέλεση: Magic de Spell Βαδίζω με μάτια κλειστά τα βαστώ σφαλιστά κι ονειρεύομαι μην μ'αγγίζεις μη με ξυπνάς την αλήθεια σας πια δεν τη δέχομαι . Δεν ανοίγω τα μάτια μου καν διασχίζω τον κόσμο και φλέγομαι αν μ'αγαπάς μη μιλάς άλλα ψέμματα δεν τα ανέχομαι . ΦΩΝΑΞΕ η ζωή μας χάνεται πάει ΔΙΑΛΥΣΕ τη σκόνη που σκεπάζει το φως Ο ΘΑΝΑΤΟΣ διακοπές στο Σαράγιεβο πάει ΞΥΠΝΗΣΕ στις ειδήσεις τα βλέπεις και τρως . Απόψε τα βλέπω διπλά ήλιος λάμπει κι ας είναι μεσάνυχτα δυο τσιγάρα πολύ δυνατά κι εκτοξεύομαι μέσ'το διάστημα . Μια οθόνη μου δείχνει μηδέν εποχές που δεν γίνονται θαύματα ένα στόμα φωνάζει πως δεν θα με πείσεις με χίλια τεχνάσματα . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
klikanthropaki
![]() |
![]()
Αν όλα αυτά τα τραγούδια που σε αγγίζουν Mat ήταν γυναίκες το θέμα αυτό θα ήταν πολύ φτωχότερο... Καλη συνέχεια και με μέτρο
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Δεν το πιάσα δαύτο...
![]() Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
klikanthropaki
![]() |
![]()
Λέω πολλά τραγούδια σε αγγίζουν...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Αααααααααααα...
Και είναι μόνο η αρχή ![]() Material Defender 1032
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|