11-12-06, 22:37 | #1 |
Hakuna Matata
|
Παλέρμο!! 1ος γύρος -VOTE-
Αγαπητοί συμπολίτες, ας δοκιμάσουμε να βρούμε ένα κατάσκοπο ή ας τους δώσουμε ευκαιρία να εκδηλωθούν.
Ξεκινάμε ψηφοφορία. Εξοστρακισμός εν όψει. Ο καθένας από εσάς απαντά στο θέμα αυτό μόνο μία φορά και γράφει Arrow 1. Ψηφίζω τον ........ Arrow 2. Αιτιολόγηση ψήφου: Ψήφος χωρίς αιτιολόγηση δε θα μετρήσει (αλλά δεν εξετάζουμε το περιεχόμενο της αιτιολόγησης...) Σχόλια για τους ψήφους να μην κάνουμε εδώ, γιατί θα χάσουμε τη μπάλα... Σχόλια στο θέμα για τον 1ο γύρο. Εγώ θα ενημερώνω την λίστα με τους ψήφους. Μια συμβουλή μόνο που τη λέω από το προηγούμενο παιχνίδι. Μην ψηφίζετε αυτούς που μιλάνε πολύ. Βγάλτε έξω αυτούς που δε μιλάνε και είναι ύποπτοι. Άσε που χαλάνε το παιχνίδι. Πιο κάτω ακολουθεί η λίστα με τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι και τους ψήφους σύμφωνα με τη σειρά δήλωσης συμμετοχής: Κώδικας:
Τελευταία ενημέρωση 14/12 15:46 Ψήφοι Πολίτης Πολίτες που τους ψήφισαν - Nickred 3 soraver Freeman,Nickred,piggy - Freeman - Egw - myrovolos 4 Piggy Egw,myrovolos,soraver,Alikafros - Rozanna 1 Alikafros Ροζάννα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 14-12-06 στις 21:57. |
12-12-06, 02:25 | #2 |
I live my own script...
|
Άντε να ξεκινήσουμε! Τί πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα? Θα μας στείλεις κανένα ΡΜ με το τί είναι ο καθένας μας?
|
12-12-06, 09:29 | #3 |
Bit my...
|
Όντως δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνουμε!
Πώς θα σου πούμε αυτόν που θέλουμε; εδώ ή με ΡΜ; |
12-12-06, 11:42 | #4 |
Hakuna Matata
|
freeman δεν πήρες πμ με το τι είσαι??
εχθές σας τα έστειλα. Αλι εδώ απλά ψηφίζετε και λέτε ποιος πιστεύετε ότι είναι δολοφόνος.Το συμπέρασμα σας θα βγει από την συζήτηση στο άλλο τοπικ. |
13-12-06, 20:29 | #5 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Ωραία... αφού στο διπλανό θέμα προτάθηκε ψηφοφορία, γράφω εδώ
Ψηφίζω Piggy διότι το πορτρέτο της στην υπογραφή έχει ένοχο ύφος |
13-12-06, 20:31 | #6 |
I live my own script...
|
kk Αρχίζω. Μία ψήφο δίνουμε ε?
Λοιπόν ψήφίζω τον σοραβερ γιατί είναι πολύ απόλυτος |
13-12-06, 21:19 | #7 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
ψηφιζω και εγώ τελικά την soraver για τον ιδιο λόγο με το freeman. Είναι απόλυτως και προσπαθει να βγάλει από το παιχνίδι 2 άτομα χωρίς να έχει σωστά επιχειρήματα!
14-12-06, 00:29 | #8 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
egw tha psifisw piggy, giati gia tous logous pou eksigisa, mesa sto allo topic. Den kserw, alla mou fanhke "kapws" kai an lavw upopsin mou, oti prwth fora paizei ayto to paixnidi, to thewrw polu pithano, na pesei se tetoiou eidous lathos kai na akolouthisei tin "sigouria" stin psifo enos allou!
|
14-12-06, 00:55 | #9 |
I live my own script...
|
Εμείς που ψηφίσαμε συνεχίζουμε να κουβεντιάζουμε? ή ζαρώνουμε μεχρινα ψηφίσουν όλοι και να συνεχίσουμε τις κουβέντες μετά την ψηφοφορία?
|
14-12-06, 01:07 | #10 |
Φυσική Ξανθιά
|
Κι εγώ ψηφίζω τον soraver γιατί είναι τεμπέλης και δεν καθαρίζει μόνος του το δωμάτιο του.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|