|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
31-07-06, 12:44 | #1 |
Φέριστος παράφρων
|
Ο Πλάτων στη Θεσσαλονίκη. Για κανονίστε συνάντηση!
Θεσσαλονίκης πολίται, χρη λέγειν τα καίρια όστις φυλάσσει πράγος εν πρύμνη πόλεως οίακα νομών, βλέφαρα μη κοιμών ύπνω.
Και ναι κυρίες και κύριοι. Είναι γεγονός! Το Σάββατο 5 Αυγούστου ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη. Για κανονίστε καμιά συνάντηση είτε το Σάββατο είτε την Κυριακή, να τα πούμε από κοντά! Θα είμαι μετά της συντρόφου μου αξιαγάπητης και αξιολάτρευτης Ευανθίας. Ει μεν γαρ ευ πράξαιμεν, αιτία Πλάτωνος και Ευανθίας. Περιμένω προτάσεις. Ορίστε ημέρα, ώρα και τόπο. Ει, ο μη γένοιτο, συμφορά τύχοι, Φρίμαν αν εις πολύς κατά πτόλιν υμνοίθ’ υπ’ αστών φροιμίοις πολυρρόθοις (μετ. Αν -ο μη γένοιτο- τύχη καμιά συμφορά, θα του ψάλλουν πολλά μυριόστομα και μοιρολόγια του Freeman). |
31-07-06, 15:04 | #2 |
Hakuna Matata
|
Μέχρι πότε θα είσαι Σαλόνικα??
Εγώ έρχομαι μάλλον Τρίτη 8 του μήνα. Αν θα είσαι και τότε εκεί θα το εκτυμούσα αν βρισκόμασταν τότε Αλλά αν δεν θα είσαι οκ.Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα... |
31-07-06, 16:49 | #3 |
I live my own script...
|
Εγώ ψηφίζω ημέραν Σάββατο. Πώς θα ενημερωθούν τα υπόλοιπα παιδιά; Εγώ δέν έχω τα τηλέφωνά τους, παρα μόνον του Nidi όπου και ο οποίος έχει ενημερωθεί ήδη Φίλτατε Πλάτων εμείς θα μιλήσουμε ωστε να έρθω να σας παραλάβω απο το σημείο διαμονής σας και μετα συνοδείας κόρνας θα φτάσουμε στο ρευστό προς το παρόν σημείο συνάντησης. Εκεί τα παιδιά (ρευστό το ποιοί θα είμαστε ακόμα) κατα την άφιξή μας θα ελευθερώσουν περιστέρια να πετάξουν κατα τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, τα οποία και θα σημάνουν την απογείωση των μαχητικών αεροσκαφών, διψασμένα στο να μας παρασύρουν σε ένα υπέροχο θέαμα αεροδεξιοτεχνίας. Εν συνεχεία θα στρωθεί το γαλάζιο χαλί (έχω αλλεργία στο κόκκινο ) οπου και θα μας οδηγήσει στον χώρο οπου ο προσωπικός μας σερβιτόρος θα μας καταπλήξει με τα εδέσματα τα οποία θα κορέσουν την όποια πείνα-λαιμαργία μας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση περι θεμάτων που απασχολούν το σήμερα και το αύριο της παρέας. Οι όποιοι θαυμαστές του Πλάτωνα (φιλόλογοι, στοχαστές) θα περιμένουν στον ειδικό χώρο υπογραφής αυτογράφων, οι οποίοι θα απασχολούνται απο το υπέροχο μπαλέτο της ξανθιάς γαρδένιας οπου θα χορεύει με τις μελωδίες της φιλαρμονικής των απανταχού φίλων της πικραμένης φώκιας. ...Εντάξει μπορεί στην τελική να βγούμε και λίγο έξω απο το παραπάνω πρόγραμμα οπότε οκ. Θα δείξει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 31-07-06 στις 17:00. |
31-07-06, 17:56 | #4 |
Φέριστος παράφρων
|
Δεν ξέρω πόσο θα κάτσω στη Θεσσαλονίκη δεδομένου ότι θα πάω και στη Νέα Ηράκλεια (μάλλον Δευτέρα ή Τρίτη).
Θα φροντίσω να ενημερώσω τον Γιώργο και τον Σωτήρη (Aswtos), μόνο που δεν έχω τηλέφωνο του Aetonail. Αλλά νομίζω ότι το έχει ο Γιώργος... Τώρα, για τον Nidis μπορώ να κανονίσω και μία άλλη συνάντηση την τελευταία νύχτα πριν φύγω από τη Βόρεια Ελλάδα (πιθανό ραντεβού Παρασκευή 11 Αυγούστου). |
01-08-06, 12:45 | #6 |
Φέριστος παράφρων
|
Λοιπόν, Φρίμαν κανόνισε για το Σάββατο. Θα είμαστε με αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς οπότε δεν θα χρειαστεί να έρθεις να μας πάρεις. Απλά κανόνισε μέρος και ώρα και θα είμαστε εκεί (και ας τον Πατσοκιλοσοράβερ να φωνάζει!). Μπούχαχα!
|
02-08-06, 16:56 | #7 |
E.M.A.A.
|
Σαββατο αν δεν στραβωσει κατι θα είμαι Φούρκα, να δω και τι χρωμα έχει η θάλασσα (μπλε την θυμαμαι τελευταια). Αλλα επειδη πέζει και να στραβωσει και να είμαι εδω αφήνω pm @ Πλατων.
04-08-06, 09:10 | #8 |
Φέριστος παράφρων
|
Τι θα λέγατε για συνάντηση Σάββατο 5 Αυγούστου στις 21:00 στη στροφή που κάνει η παραλιακή στην Καλαμαριά (δεν θυμάμαι οδό) για το Μέγαρο Μουσικής; Εκεί δηλαδή που είχαμε βρεθεί και άλλες φορές.
Εκτός κι αν προτιμάτε συνάντηση την Παρασκευή 11 Αυγούστου. Τι λέτε; |
04-08-06, 11:11 | #9 |
Hakuna Matata
|
Έκτακτο.
Εγώ μπορεί να μην κατέβω Θεσσαλονίκη αυτή τη βδομάδα οπότε μην κανονίζετε σύμφωνα με αυτά που είπα σε προηγούμενο τοπικ. Μπορεί να σταματήσω πριν τη Θεσσαλονίκη για να ηρεμήσω |
04-08-06, 13:00 | #10 |
I live my own script...
|
Προσωπικά θα με βόλευε καλύτερα την Παρασκευή στις 11 Αυγούστου. Nidi σε βολεύει για τότε; Αλλα όποτε θέλετε παιδια. Όσο αφορά το σημείο, μπορούμε να παρκάρουμε στο μέγαρο μουσικής και μετά να πάμε σε όποιο μαγαζάκι θέλουμε. Ή μπορούμε να βρεθούμε στην Αρετσού στο FLO cafe που έχει και ωραίους καναπέδες. Aetonail τί λές για 11;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|