|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
11-09-09, 13:50 | #1 | |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Ο γιος του νοικοκυραιου
Παράθεση:
σχολια δικα σας
11-09-09, 14:00 | #2 |
viva la κλαψα!
|
μεχρι εκει τον εκοβε , μεχρι εκει έκανε ... ο ανθρωπος αυτος προφανώς δεν ανοιξε ποτε τους οριζοντες του μυαλού του (η μάλλον δεν ειχε τα "φοντα" -τις πισινές ή τις ευκαιρίες για να το κανει ) απο εκει και πέρα δεν νομιζω πως μπορει να τον κατηγορήσεςι κανεις γιατί ετσι εμαθε να σκεφτεται και να πράττει και σε όσους δεν ¨κανει" ΑΣ του κόψουν την καλημέρα
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 11-09-09 στις 14:26. |
11-09-09, 14:23 | #4 |
traxana-bol 88
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
den to epiasa auto me thn pisina.....ennoeis na eixe lefta?
11-09-09, 14:24 | #5 |
viva la κλαψα!
|
δηλαδη , οι περισσοτεροι μεγαλωμένοι στα μικρα χωριά και στις κλειστες κοινωνίες γενικοτερα, σκεφτονται καπως ετσι . Δεν σχολιαζουμε πως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι , αλλα το Πως πραγματικά ειναι , δεν σου εχει τυχει ποτε να γνωρίσεις εναν -2-3 και αλλους ανθρώπους που να σκέφτονται παρόμοια ? Αν μου πεις όχι δεν θα σε πιστεψω , ειλικρινα
Αν ο ιδιος αυτος χαρακτηρας ηταν μεγαλωμενος ή εστω είχε ζησει για λίγο σε μια κοινωνια (που και παλι εξαρτάται απο την ηλικία που θα ειχε οταν θα ζουσε σε αυτη τη διαφορετικη κοινωνία)απο την οποια μπορουσε να αντλησει και αλλες εικονες και συμπεριφορές ,διαφορετικές .. ...και παρολα αυτα αυτος παρέμενε ο ιδιος χαρακτηρας τοτε θα μπορουσες να του καταλογίσεις πολλές ευθυνες |
11-09-09, 14:27 | #6 |
viva la κλαψα!
|
πισινές ειπα ..καποιον να τον σπρώξει και να τον υποστηρίξει
|
11-09-09, 14:41 | #8 |
viva la κλαψα!
|
...γουατ εβερ ...
μαρεσει ομως ο τιτλος "ο γιος του νοικοκοιραιου"..... ας το λεγανε " ο γιος του ρουφιάνου βολεψάκια παύλα το μηλο κατω απ τη μηλια θα πέσει" Τυχαιο και αυτο ?
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 11-09-09 στις 14:47. |
11-09-09, 16:26 | #9 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
δεν νομιζω οτι αναφερεται σε πραγματικα γεγονοτα!
Μαλλον περιγραφει μια κατηγορια ανθρωπων. Παντως το οτι ειναι μεγαλωμενος σε χωριο δεν λεει κατι. Κι εγω σε χωριο μεγαλωσα, μικρο χωριο. Επιλογες...
14-09-09, 12:08 | #10 |
viva la κλαψα!
|
Καλημερα , ναι ρε κοπελια , ομως εσυ εφυγες ...ασχοληθηκες με αλλα , ανοιξε το ματι το μυαλο ...ειδες κατι παραπέρα απ αυτο που μπορουσες να δεις εκει..πηγες σχολειο , σχολη ...
Παρε παραδειγμα τα παππουδια ...εμενα ο παππους μου πχ μεγαλωσε στα βουνα με τα αρνια και τα κατσικια δεν μορφωθηκε ,και πηγε μονο μεχρι την πρωτη δημοτικου .. οι αποψεις του απεχουν πολυ απο τις δικες μου και δεν μπορεις να τον χαρακτηρισεις σαν τον πιο κοινωνικο ανθρωπο που θα μπορουσες να γνωρίσεις ποτε ...πρεπει αυτον τον ανθρωπο να τον παρεξηγήσεις επειδή ετσι μεγάλωσε και ετσι εμαθε να φέρεται? Οχι πως δεν υπαρχουν ανθρωποι που ειναι μεγαλωμενοι σε μεγαλα αστικα κέντρα και έχουν ολα αυτα τα στοιχεία, του πραγματικου ή φανταστικου προσωπου που περιγράφει η ιστορία. Φυσικα και υπαρχουν . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|