|
Ζητείται καλό παιδί επειγόντως ή αλλιώς Heeeeeeeeelp…..! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
03-02-09, 15:40 | #1 |
viva la κλαψα!
|
TURBO X CLIP
Επειδη αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας
εκει που περπατουσα ενα βραδυ μεσα σε ενα χαντακι λολ ειδα να ανβοσβηνει κατι και εσκιψα να δω τι ειναι ...ηταν λοιπον ενα blue touth turbo x clip πολυ μουρατο .... το οποιο ομως ειναι επαναφορτιζομενο ...αυτος πουτο εχασε δεν μπορουσε να το χασει μαζι με το φορτιστη του? τζαμπα το εχασε αυτος , τζαμπα το βρηκα και εγω γιατι πηγα χθες στην πλαισιο και ρωτησα για ανταλακτικο φορτιστη και μου πε πως δεν δινουν μονο το φορτιστη ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? αφου τα turbo-x αυτοι τα κανουν ....τεσπα εχει μια πολυυυυ μιιιιιινι usb υποδοχη ...που μπορω να βρω κανα τετοια ανταπτορακι? |
03-02-09, 15:57 | #3 |
viva la κλαψα!
|
:*
κανω τα πρωταβηματα , πρωτα βρηκα το μπλουτουθ ...ηθελα να αγορασω ετσι και αλλιως λες να βρω και κανα λαπ τοπ ? αΧΑΧΑΧΑΧχχαχαχαχαχαχαχα ειμαι σε καλο δρομο παντως ε? |
03-02-09, 16:02 | #4 |
χοντρομαλάκας
|
des me to mati sou peripou
ola afta ta kalodia ta briskeis kai sto plaisio kai opoudipote exoun gia pc/ilektronika/whatever to diko mou bluetooth exei to 1o visma [nomizo, exo kairo na to fortiso] alla kamia fora sunousiazontai asistola oi kataskeuastes kai kanoun oti nane. den paizei kana "radio katouma" ekei pano?
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soraver : 03-02-09 στις 23:50. |
03-02-09, 16:04 | #5 |
viva la κλαψα!
|
usb mpainei alla einai mia stalitsa
|
03-02-09, 16:23 | #6 |
Hakuna Matata
|
nai vre martina.
Einai kanena apo auta pou deixnei stin eikona tou MD?? An einai tha mporeseis na vreis.An den einai tote dyskola tha mporeseis na vreis kati eksidikeumeno.
03-02-09, 17:00 | #7 |
viva la κλαψα!
|
ειναι πολυ μιιιινι ρε παιδια μια σταλιτσα , το μηκος ζητημα να ειναι 1 εκατοστο
το πρωτο απο αριστερα οπως τα βλεπω , ενδεχωμενος να κανει ...αλλα οι διαστασεις που αντιλαμβανομαι απο τη φωτογραφια , μπορει να απεχουν πολυ απο τις πραγματικες |
03-02-09, 17:13 | #8 |
χοντρομαλάκας
|
mporeis na to bgaleis mia foto?
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
03-02-09, 17:23 | #9 |
viva la κλαψα!
|
ναι, αυριο ομως !σημερα δεν το εχω μαζι μου
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|