|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
24-12-08, 11:09 | #1 |
viva la κλαψα!
|
Θυμαμαι μια φορα που λεγαμε τα καλαντα...
Ας θυμηθουμε ιστοριουλες απο τα παιδικα μας χρονια παραμονες Χριστουγεννων - καλαντα
η Μικρη Ματινα σε νεες περιπετεεις.... Συνηθως πηγαινα με τον αδερφουλη μου για καλαντα .. εκεινη τη χρονια πήραμε και την πρωτη μας ξαδερφη μαζι (Ματινα και εκεινη ) τρεχαμε απο δω τρεχαμε απο κει ...κοντα στα τελιωματα πηγαμε σε ενα σπιτι και μας δώσανε ενα διακοσάρικο ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩς ΣΤΑ 3? σκεφτηκαμε ετσι σκεφτηκαμε αλλιως και πεταγετε η εξυπνη η ξαδερφη "Το βρηκα θα σας δωσω εγω ενα κατοσταρικο και θα μου δωσετε και εσεις ενα κατοσταρικο και θα ειμαστε πατσι " Εγω με τον αδερφο μου που ειχαμε κοινο ταμειο δεχτηκαμε αμεσως την προταση της Ματινας |
24-12-08, 11:37 | #3 |
viva la κλαψα!
|
Ρε μπουφο , ! εμεις το κρατησαμε ...την δωσαμε ενα κατοσταρικο -μας εδωσε και αυτη ενα - στην ουσια δηλαδη δεν εγινε καμια δοσοληψια και κρατησαμε και ολοκληρο το διακοσαρικο
|
24-12-08, 12:07 | #4 |
Hakuna Matata
|
Pisteuo pos an i ksaderfi sou pigaine me tin Piggy gia kalanta tha evgazan xryses atakes
24-12-08, 12:27 | #5 |
viva la κλαψα!
|
εσεις δεν πηγαινατε ρε στα κάλαντα? δεν θυμαστε τιποτα?
|
24-12-08, 12:33 | #6 |
Hakuna Matata
|
Pigainame alla ego den exo kali mnimi
Den thimamai tpt
24-12-08, 12:38 | #7 |
Anamella
|
ούτε εγώ θυμάμαι πολλά ..
|
24-12-08, 12:59 | #8 |
viva la κλαψα!
|
ee parte ta totenes
|
24-12-08, 13:04 | #9 |
Anamella
|
Να σΕ πω τη μοίρα σου, να σΕ πω το ριζικό σου; (τώρα που έχω σε full view την παλάμη σου .. )
|
24-12-08, 13:09 | #10 |
viva la κλαψα!
|
Τωρα θυμηθηκα πυ μας μαθαινε η μαμα μουτα καλαντα ! ειμασταν μικρα και μας μαζευε κοντα στη ξυλοσομπα και μας τα μαθαινε ...μου φενοταν δυσκολα ...και μουτην εσπαγε που ο αδερφος μου ειχε καλυτερη φωνη απο εμενα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|