03-08-07, 16:43 | #1 |
E.M.A.A.
|
4στιχο :)
Τα πράγματα είναι απλά. Θα δίνονται απο μία εώς 3 λέξεις και με αυτές θα προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα 4στιχο. Όποιος/α κάνει το 4στιχο βάζει νεες λέξεις και έτσι συνεχίζει το θέμα.
Παράδειγμα. Έστω ότι ο Χ χρήστης έβαλε τις λέξεις βεντούζα,άστρα . Ο Υ χρήστης με αυτές τις λέξεις κάνει ένα τετράστιχο ας πούμε το παρακάτω. Εκει που περπάτουσα σκόνταψα σε μια βεντούζα, Την σήκωσα και είδα τον ουρανό με τ' άστρα! αέρας, πανί Και με τις λέξεις αέρας πανί θα πρέπει να φτιαχτεί το επόμενο Σε περιπτώση που κανένας δεν κάνει 4στιχο (δύσκολες λέξεις) τότε αυτός που έβαλε τις λέξεις θα πρέπει να κάνει αυτός το 4στιχο, αλλιώς θα τον αναλάβει ο soraver (αλλαγη avatar, click to show etc etc etc ). Το στιχάκι μπορεί να έχει ότι ύφος θέλουμε, χιουμοριστικό, καψουριάρικο κτλ κτλ. Αρχίζω με τις λέξεις ακράτεια, γυμνάσια. Δικό σας !
03-08-07, 16:59 | #2 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
μου κάνανε γυμνάσια
σ' όλη την επικράτεια αυτή μες τα δημόσια που να τους πιάσει ακράτεια!!! Πουλί --- φιλί Τα λέμε μέτα από τις διακόπες. Μπορεί και ενδι΄'αμεσα, μιας και νετ υπάρχει και στην Χίο |
03-08-07, 17:27 | #3 |
E.M.A.A.
|
Καλά να περάσεις Καλές διακοπεεεεεεεεεεεεεεεεες
03-08-07, 17:34 | #4 |
E.M.A.A.
|
Ηταν ένα παιδί και ένα πουλί
πέτρες πετούσε το παιδί, μύγες ζητούσε το πουλί που να ξέραν πως ήθελαν φιλί! Ποσό,λάσο
03-08-07, 18:00 | #5 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
Μεγάλο το ποσό
και μ' αφησε στον άσο ώπα μισό λεπτό για θέλω 'να (κ)λάσο! Μαλλί- σκαλί |
03-08-07, 18:11 | #6 |
Φυσική Ξανθιά
|
άμα σε πιάσω απ'το μαλλί
θα δεις κλωτσιά τι πάει να πει που μ'εριξες απ'το σκαλί και τώρα ο κ@λος μου πονεί αλυσίδα, πυξίδα |
03-08-07, 18:20 | #7 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
Άσε την πυξίδα
πιασ' την αλυσίδα σήκωσε την άγκυρα πριν φύγει η πλυμμιρίδα Βαρκάρη καλαμάρι |
03-08-07, 18:27 | #9 |
Φυσική Ξανθιά
|
στην αμμουδιά που περιπατείς
αν δείς έναν βαρκάρη γύρε και ρώτα τον στ' αυτί αν έχει καλαμάρι σανίδα, αλμύρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|