|
[ΕΚΤόΣ] Νυχτερινές εξορμήσεις Προτάσεις για κρεπάλες και καταχρήσεις |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
12-07-11, 18:39 | #1 |
Παριζακι
Περιοχή: Νικαια
|
Revenge of Rock και αγιος ο Θεος!!!
Και λεω εγω τωρα, μιας κι εχω να παω... (μετραω τους μηνες της εγκυμοσυνης+τους εξι μηνες που εχουν περασει απο τοτε...) πανω απο χρονο στο αγαπημενο μου στεκι, μηπως γνωριζει κανεις τι γινεται στο Revenge; Εννοω, σε ο,τι αφορα το τσιγαρο. Καπνιζουμε ή θα το κανουμε οπως οι Αμερικανοι; Γιατι, ενταξει βγαινεις, κι αν πεσει κανα ωραιο ασμα; Τρεχεις προς τα μεσα πανικοβλητος; Αυτη τη δουλεια θα κανουμε;...
13-07-11, 01:14 | #3 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
22-07-11, 15:11 | #4 |
Παριζακι
|
Σταυρο, να σ'ενημερωσω οτι καρκινο παθαινεις κι απο κακη διατροφη κι απο εκθεση στον ηλιο κι απο εκθεση σε ακτινοβολια και γενικοτερα οοοοοολοι απ'αυτο θα παμε! Χωρις να θελω να σε πανικοβαλλω...
22-07-11, 15:22 | #5 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
δεν ειναι ακριβως ετσι! ειναι και η απιστευτη μποχα
22-07-11, 15:40 | #7 |
viva la κλαψα!
|
like
|
22-07-11, 23:58 | #8 |
I live my own script...
|
Μα Σταύρο και άν ακτινοβολεί το κινητό του διπλα και οι κεραίες της δίπλα οικοδομής δέν είναι επιλογή σου. Το άν τρώς ότι δηλητηριασμένο απο τα φυτοφάρμακα και αντιβιοτικά στα ζώα που σου πουλάνε και αυτό δέν είαι επιλογή σου (αρνούμαι να πληρώνω τα διπάσια για βιολογικά).
|
23-07-11, 12:08 | #10 |
Παριζακι
|
Ok εχεις κι εσυ τα δικια σου... Ομως, κατα την γνωμη μου, για να φτασεις στην αποκλειστικη απαγορευση πρεπει να γινουν πρωτα μια σειρα αλλων πραγματων. Ας πουμε, δεν ειναι δυνατον να σε νοιαζει το αν καπνιζουν μες στα μαγαζια και να μην σε νοιαζει οτι μπορουν οι ανηλικοι να αγορασουν τσιγαρα και αλκοολ ανετοτατα. Δεν σου λεω οτι καποια στιγμη δεν επρεπε να γινει και σε μας οπως γινεται σε αλλα κρατη. Ομως εμεις το κανουμε πολυ υποκριτικα ρε φιλε. Σεβομαστε ταχα τα δικαιωματα του αντικαπνιστη οταν μεγαλωνουμε νεα γενια καπνιστων. Δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι...
|