|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
23-09-07, 11:17 | #1 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
Θυμάστε που λέγαμε για τραγούδι του φόρουμ?
Σαν ξυπνήσω το πρωί
με αταξία πονηρή καλημέρα εγώ θα πω και δεν πάω στο σχολείο Η μαμά όμως θα φωνάξει κι ίσως κάτι μου πετάξει με χαστούκι πειστικό θα μπω μες το σχολικό Στο σχολείο που θα πάω μες την τάξη θα μιλάω ζωγραφιές εγώ θα κάνω στο θρανίο μου επάνω Το μυαλό θα ταξιδεύει σ’ άλλους ουρανούς και μέρη κι η δασκάλα θα θυμώσει θα ρθει και θα με μαλώσει Κι η μαμά μου σαν το μάθει ο Θεός να με φυλάξει σαν γυρίσω πάλι εκεί έχε γεια γλυκιά ζωή «Την ζωή μου, μου χεις φάει» θα μου λε και θα βαράει το ποπό μου θα πονάω κι όρθιος θα τριγυρνάω Μόλις ποια η μαμά ξεσπάσει το τραπέζι αυτή θα φτιάξει για να φάμε φαγητό μα να κάτσω δεν μπορώ «-Κάτσε φάε το φαί σου» «-Μα... πονάει το κολί μου» «-Δεν με νοιάζει, για να μάθεις στο σχολείο να προσέχεις» Το φαί μόλις τελειώσω στο pc μπροστά θα λιώσω στα κακά παιδιά θα μπω την παρέα μου να βρω Μία στάση στο «Αταξίες» για παιχνίδια και ταινίες και στον μύλο τον κακό μια κουβέντα για να πω Με το άρθρο το 16 που δεν μας τα λέει εντάξει στα «Ιστορικά» θα πάω για να μάθω που πατάω Κάτι έγινε στον κόσμο? Στο «Οι δύσεις» μέσα χώστο και στα «Επιστημονικά» για ξυράφια με μυαλά Η ώρα δώδεκα και κάτι στο «Hot times» παίρνω μάτι Ωχ...πλησιάζει η μαμά γρήγορα στα μουσικά Ξέρω πάλι θα φωνάξει που είμαι ξύπνιος θα με κράξει «αύριο έχεις σχολείο» θα μου πει να πω αντίο Πάω για να κοιμηθώ μα δεν θα εφησυχαστώ στο μυαλό μου μέσα μία θα οργανώνω αταξία Μια αταξία την ήμερα διώχνει την ανία πέρα με αταξίες το πρωί ξεκινάμε την ζωή Τα καλά παιδιά μπορεί στον παράδεισο να πάνε τα κακά παιδιά όμως πάντα διασκεδάζουν όπου να ‘νε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kako_paidi® : 23-09-07 στις 11:20. |
23-09-07, 12:15 | #2 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Καλημέεεεεεεεεεερα Φφφφφανταστικέ στιχουργέ και συγγραφέα!!!
23-09-07, 12:32 | #3 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
kalimera grammatea kai co-writer mou!
|
23-09-07, 12:44 | #4 |
Sherlock
|
ΧαΧαΧαΧαΧα!!!
Έτσι έτσι έτσι... Μόνο να γράφω σε laptop γιατί είμαι υπερκινητικό άτομο!!! Κοίτα να δεις που θα το λουστώ το κακόπαιδο του κακόπαιδου!!!
23-09-07, 13:01 | #5 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
anipsi sou einai, opote prepei na voithiseis kai esy!
|
23-09-07, 13:09 | #6 |
Sherlock
|
Τ Α Π Α Ρ Α Σερχανούλα κοιτάζει αμέριμνη δεξιά και αριστερά...
23-09-07, 13:17 | #7 |
Hakuna Matata
|
A re ti vgazei to soi
23-09-07, 13:26 | #8 |
Sherlock
|
Καλλιτέχνες...
Και όπως όλοι γνωρίζουμε... "Καλλιτέχνης θα πειιιιιιιιιιι...Τσίχλα μπότα γυαλίιιιιιιιιιιιι!!!"
23-09-07, 15:31 | #9 |
Ο Αργός με την πάπια
|
EEEEEEEEEPANASTASH
23-09-07, 15:36 | #10 |
Sherlock
|
Κάνε αν σου βαστάει!!!
|