|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
19-03-09, 12:26 | #1 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Σοκ μετά τον θάνατο της γνωστής ηθοποιού Natasha Richardson
Έδωσαν τέλος στην ζωή της γνωστής ηθοποιού Natasha Richardson αφού η άτυχη γυναίκα έπεσε και χτύπησε σε άσκηση σκι που έκανε με αποτέλεσμα το χτύπημα αυτό να την αφήσει κλινικά νεκρή... Η γνωστή ηθοποιός, έπεσε την Τρίτη κατά τη διάρκεια μαθήματος σε μια πλαγιά του Μοντ Τρεμπλάν και κατά την πτώση δεν φορούσε κράνος. Κατόρθωσε να επιστρέψει περπατώντας στο δωμάτιο της ενώ γελούσε και αστειευόταν. Ωστόσο μετά από λίγη ώρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς εκδήλωσε ζαλάδες και έντονο πονοκέφαλο.
19-03-09, 13:56 | #2 |
viva la κλαψα!
|
πωωωωω ....
αυτα φοβαμαι και εγω , και απλα γλιστραω απο καμια κατηφορια παγωμενη , με τον ποπο |
19-03-09, 17:39 | #3 |
Ο Αργός με την πάπια
|
ο ποπος σου μετα απο τοσες πτωσεις θα ειναι κλινικα νεκρος
19-03-09, 18:16 | #4 |
viva la κλαψα!
|
ετσι ετσι ...την ουριτσα μου δεν την νιωθω |
29-03-09, 21:47 | #5 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Ναι, πάνω που άρχισα να ζωντανεύω από το δικό μου πέσιμο (βλέπε αλλού περί σπασμένου αστραγάλου) διάβασα γι' αυτήν και ανατρίχιασα... θα μπορούσε να μου είχε συμβεί και μένα το ίδιο. Πάλι καλά τη γλύτωσα, δηλαδή.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|