26-11-07, 03:29 | #1 |
Φυσική Ξανθιά
|
13 απίθανα πράγματα!
1. Είναι αδύνατον να γλύψεις τον αγκώνα σου.
2. Ο κροκόδειλος δεν μπορεί να βγάλει τη γλώσσα του έξω απ’ το στόμα. 3. Η καρδιά της γαρίδας είναι στο κεφάλι της. 4. Όταν φτερνίζεται κάποιος τού λέμε γείτσες ! Γιατί πάνω στο φτάρνισμα η καρδιά σταματάει για ένα μικροδευτερόλεπτο ! 5. Σε έρευνα με 200.000 στρουθοκαμήλους επί 80 χρόνια, δεν αναφέρθηκε ούτε μια περίπτωση μια στρουθοκάμηλος έχωσε το κεφάλι της στην άμμο. 6. Το γουρούνι είναι ανατομικά ανίκανο να κοιτάξει προς τον ουρανό. 7. Τα άλογα και οι νυχτερίδες δεν μπορούν να κάνουν εμετό. 8. Αν φτερνιστείς πολύ δυνατά μπορείς να σπάσεις πλευρό. Αν πας να πνίξεις ένα φτάρνισμα ,υπάρχει κίνδυνος ρήξης αγγείου στον εγκέφαλο ή στον λαιμό, με συνέπεια τον θάνατο ! 9. Τα ποντίκια πολλαπλασιάζονται τόσο γρήγορα ώστε σε 18 μήνες δυο ποντίκια μπορούν να δώσουν πάνω από ένα εκατομμύριο απογόνους ! 10. Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα ! 11. Το παπαπά της πάπιας δεν δίνει ηχώ. Κανένας δεν μπόρεσε να εξηγήσει το γιατί. 12. 23% των βλαβών φωτοτυπικών μηχανημάτων οφείλεται στο ότι κάποιος κάθισε απάνω για να βγάλει φωτοτυπία τον κώλο του.. και !!! 13. 75% αυτών που διάβασαν αυτές τις μαλακιες προσπάθησαν να γλύψουν τον αγκώνα τους ! |
26-11-07, 13:04 | #2 |
viva la κλαψα!
|
Τα άλογα και οι νυχτερίδες δεν μπορούν να κάνουν εμετό.
ti emeto re si na kanei i nixterida? loooooooooooooooooooooooool kai an kanei poios 8a to dei? mesa sth nixta kiolas looooooooooooooooooooooooool
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 26-11-07 στις 13:10. |
26-11-07, 13:09 | #3 | |
Bit my...
|
Παράθεση:
Είμαι θαύμα της φύσης δηλαδή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |
|
26-11-07, 13:32 | #5 | |
Φυσική Ξανθιά
|
Παράθεση:
ποποποποπο φαντάσου να ξερνούσαν τα άλογα |
|
26-11-07, 13:44 | #7 |
Φυσική Ξανθιά
|
τώρα θέλω να κάνω ένα άλογο να ξεράσει αν πάω στο κτήμα της φοφοκας και χώσω το χέρι μου στο λαρύγγι του αλόγου τι στο καλό δεν θα τα βγάλει ?
|
26-11-07, 14:06 | #9 |
Φυσική Ξανθιά
|
αυτό δεν το σκέφτηκα
|
26-11-07, 14:21 | #10 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
8. Αν φτερνιστείς πολύ δυνατά μπορείς να σπάσεις πλευρό. Αν πας να πνίξεις ένα φτάρνισμα ,υπάρχει κίνδυνος ρήξης αγγείου στον εγκέφαλο ή στον λαιμό, με συνέπεια τον θάνατο !
Εγώ όταν το κάνω βουλώνουν τα αυτιά μου Γιατρέ, θα ζησω? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|