|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
25-03-08, 05:32 | #2 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
το εφαγα το φαγητο μου! τι μου τις δειχνεις τετοια ωρα?
Τώρα τελευταία, έτσι ξυπνάω click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pastoula : 25-03-08 στις 14:30. |
25-03-08, 13:44 | #3 |
I live my own script...
|
ela re psile!!
|
25-03-08, 16:43 | #4 |
Μικρή ζωή-=-Μεγάλα όνειρα
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
Στα αρχαία ελληνικά η επιστροφή λέγεται νόστος.
Άλγος σημαίνει πόνος. Νοσταλγία είναι λοιπόν ο πόνος που προκαλεί σε κάποιον η ανικανοποίητη λαχτάρα της επιστροφής. Γι’ αυτήν τη θεμελιακή έννοια οι περισσότεροι Ευρωπαίοι διαθέτουν μια λέξη ελληνικής καταγωγής (nostalgie, nostalgia), κι έπειτα άλλες λέξεις που έχουν τις ρίζες τους στην εθνική γλώσσα : anoranza λένε οι Ισπανοί, saudade λένε οι Πορτογάλοι. Σε κάθε γλώσσα αυτές οι λέξεις έχουν διαφορετική σημασιολογική απόχρωση...... ......... ...... Διαβάζοντας χθες βράδυ το παραπάνω απόσπασμα σκεφτόμουν ότι για το μόνο πράγμα που πραγματικά αισθάνομαι νοσταλγία είναι για τα παιδικά μου χρόνια. Τα χρόνια εκείνα όπου χωρίς να το ξέρω, να το επιδιώκω και να το σκέφτομαι βίωνα την απόλυτη αγνότητα, οπότε την απόλυτη ευτυχία. Και αυτή η απομάκρυνση από την προσωπική μου ουσία, την προσωπική μου ακατέργαστη σκοπιά για τον κόσμο με πονάει πολύ. Με εξουθενώνει. Με θλίβει. Θέλω να ξαναγίνω παιδί. Δάκρυα έρχονται στα μάτια σαν το σκέφτομαι. Πληρες κειμενο _ΕΔΩ_
"Our scars have the power | to remind us that the past | was real" Hannibal Lecter, -Red Dragon-Movie - = Click icon __ and listeN = - click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη a$wto$ : 25-03-08 στις 16:50. |
26-03-08, 10:58 | #5 |
viva la κλαψα!
|
πωωωωωωωω , ειχα ξεχασει το σακουλακι απο τα δρακουλινια ..και τα τρωω ακομα και τωρα
το s οταν ξεκινουσαν...η μελισα/κουνουπι.....αααχχχχ οπως τα λεει ο ασωτος ειναι , οπως τα λεει ακριβως |
26-03-08, 11:06 | #6 |
I live my own script...
|
Τα Fofiko τα θυμάστε; Τα έτρογε κανείς; ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΑ!!!
|
26-03-08, 11:23 | #7 |
viva la κλαψα!
|
αααααααααααααααααχ ναι ναι φοφικο!!
|
26-03-08, 12:52 | #8 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Κάτι μου θυμίζουν τα φοφίκοοοοοοο
26-03-08, 12:54 | #9 |
viva la κλαψα!
|
GARIDAKIA ITAN , SAN TA FOUNTOUNIA ALLA POLI PIO NOSTIMA
|
26-03-08, 12:56 | #10 |
viva la κλαψα!
|
Ta fountounia 8imaste pou ta diafimize o Moustakas? FOUDOUNIA LIXOUMSI APOLONTE
click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|