07-11-07, 01:23 | #1 |
Κάνω υπομονή...
|
Αυτός ο από πάνω μου...
To παιχνιδάκι παλιό, γνωστό, δοκιμασμένο.
Αυτός που ποστάρει κάθε φορά, λέει τη γνώμη του, σχολιάζει, χαρακτηρίζει, στολίζει ενίοτε αυτόν που έχει ποστάρει προηγουμένως...δλδ τον από πάνω του. Άντε καλή αρχή
07-11-07, 01:36 | #2 |
Φυσική Ξανθιά
|
υπέροχη κοπέλα ναζιάρα με έντονο χιούμορ και πολύ πολύ καλός και ευαίσθητος άνθρωπος χαίρομαι πολύ που την γνώρισα
|
07-11-07, 01:39 | #3 |
Κάνω υπομονή...
|
Υπερβάλλει, υπερβάλλει
07-11-07, 01:41 | #4 |
Φυσική Ξανθιά
|
οσιιιιιιιιιιιιιιιιιι αλήθεια το λέω
|
07-11-07, 01:45 | #5 |
Κάνω υπομονή...
|
Εγώ σε χαρακτήριζα
07-11-07, 11:02 | #6 |
E.M.A.A.
|
Και rainwoman πάνω από όλα
07-11-07, 11:16 | #7 |
viva la κλαψα!
|
και εγω θελω να μιλησω για τους απο πανω μου , για τα αφεντικα μου , για τους συνδικαλιστες χεχεχεχ πλακα κανω ,
ερώτηση , πρεπει να μιλησω μονο για τον ενα απο πανω μου ή για όλους τους πριν απο μενα? |
07-11-07, 11:18 | #8 |
I live my own script...
|
για εναν, τον ακριβως απο πανω σου
|
07-11-07, 11:33 | #9 |
viva la κλαψα!
|
τουτο δω το παιχνιδακι μαρεσε πολυ μολις το δα και θα προσπαθησω να μην αστειευτω καθολου και να ειμαι σοβαρη σε αυτα που θα πω
Φρεεμαν: πολυ ανετος στην επικοινωνια , ικανος να παρει μερος σε σοβαρη συζητηση και να εκφρασει "ψαγμενες" φιλοσοφιες δικες του (ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΤ ΕΜΕ Καθοτι δεν παίρνω και πολυ στα σοβαρα τη ζωη , αλλα μαρεσει να βλεπω ανθρωπους που σκεφτονται με τον τροπο που το κανει ο φρεε) , ειναι διαφορετικος , ξεχωριστος (οχι αλιεν) πιστευω ειναι απο τους ανθρωπους που μπορουν να ξεχωρίσουν σε ενα συνολο , ειτε απο τον διαφορετικο αυτο τροπο σκεψης του ειτε απο το ΧΙΟΥΜΟΡ του ...ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ντιπ για ντιπ λοολ .Εχει ευαισθητη ψυχη , και μαρεσει που σκεφτεται σαν μικρο παιδι πολλες φορες .Εχει και κατι κουμουνιστικα ενστικτα..τωρα δε ξερω απο που πηγαζουν αυτα αλλα τελος παντων ... Με τον ιδιο τροπο και με την ιδια ικανοτητα που μπορει να παρει μερος σε σοβαρη συζητηση , μπορει αντιστοιχα να κλεψει την παρασταση με τις παρανοικες του ιδεες σε πιο αναλαφρες συζητησεις και σε παρειστικες καταστασεις . αυτα αν εχω παρακατω την ευκαιρια να πω και αλλα , θα τα συμπληρωσω .. click to show |
07-11-07, 12:18 | #10 |
I live my own script...
|
me sugkinises
click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|