|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
18-12-07, 00:22 | #1 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Τί είναι "αγάπη" ;;;
Απίστευτες απαντήσεις από μικρά παιδιά στο ερώτημα "Τι είναι αγάπη" :
Τόνια, 6 ετών "Όταν η γιαγιά είχε αρθρίτιδα, δεν μπορούσε να βάψει τα νύχια των ποδιών της γιατί δεν μπορούσε να σκύψει. Έτσι, της τα έβαφε ο παππούς μου, παρότι κι αυτός είχε αρθρίτιδα στα χέρια του" Βασίλης, 4 ετών "Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον" Ρεβέκκα, 8 ετών "Όταν κάποιος σε αγαπά, ο τρόπος που προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του" Κάρολος, 5 ετών "Αγάπη είναι όταν βγαίνεις για φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να του ζητάς να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του" Χριστίνα, 6 ετών "Αγάπη είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς όταν είσαι κουρασμένη" Λευτέρης, 4 ετών "Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε" Αιμιλία, 8 ετών "Αγάπη είναι όταν είσαι στο δωμάτιό σου τα Χριστούγεννα κι ανοίγεις τα δώρα. Αν σταματήσεις το άνοιγμα... θ' ακούσεις την αγάπη" Δανιήλ, 7 ετών "Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον και να μιλάτε. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία" Μαρία, 8 ετών "Η μαμά μου με αγαπάει πιο πολύ απ' όλους. Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω για ύπνο" Πάνος, 7 ετών "Αν θέλεις να μάθεις να αγαπάς καλύτερα, πρέπει να ξεκινήσεις από έναν... φίλο που δεν χωνεύεις" Τζένη, 8 ετών "Αγάπη είναι όταν λες σ' ένα αγόρι ότι σου αρέσει το πουκάμισό του, κι αυτός το φοράει μετά κάθε μέρα" Θωμάς, 7 ετών "Σε μία σχολική εκδήλωση και πριν παίξω πιάνο, μ' έπιασε φόβος πάνω στη σκηνή. Τότε κοίταξα κάτω και είδα τον μπαμπά μου να με χαιρετάει χαμογελώντας. Ήταν ο μόνος που το έκανε αυτό. Τότε μου πέρασε ο φόβος" Κλαίρη, 6 ετών "Η αγάπη είναι όταν η μαμά δίνει στον μπαμπά το καλύτερο κομμάτι από το φαγητό" Έχετε λόγια?
18-12-07, 00:28 | #2 |
Φυσική Ξανθιά
|
Μαρία, 8 ετών
"Η μαμά μου με αγαπάει πιο πολύ απ' όλους. Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω για ύπνο" |
18-12-07, 00:39 | #3 |
E.M.A.A.
|
Ρεβέκκα, 8 ετών
"Όταν κάποιος σε αγαπά, ο τρόπος που προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του"
18-12-07, 00:43 | #4 |
Sherlock
|
Βασίλης, 4 ετών
"Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον"
18-12-07, 00:55 | #5 |
χοντρομαλάκας
|
grow up :p
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
18-12-07, 00:57 | #6 |
Sherlock
|
μι ντι;;; πάνε να δεις αν έρχομαιιιιιιιιι
18-12-07, 01:07 | #7 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
.
|
18-12-07, 01:55 | #9 |
Κάνω υπομονή...
|
Αχ κάτι παρόμοιο διάβασα σήμερα σ ένα blog. Aν το βρω, θα το βάλω.
18-12-07, 03:02 | #10 |
ο θείος Βρέφος
|
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|