|
Αταξίες Ενός κακού παιδιού μύρια έπονται! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
06-01-08, 13:13 | #1 |
Φυσική Ξανθιά
|
Ερμηνεία γυναικολογικών εννοιών:
- ειμαι κοντα στα 40...= 49
- μου αρεσει η περιπετεια...= εχω παει με τη μιση Αθηνα - μου αρεσει ο αθλητισμος...= δεν εχω στηθος. Πλακα ή σιδερωστρα. - το προσωπο μου είναι συνηθισμενο...= δεν βλεπομαι -μου λενε ότι σκορπαω το χαμογελο...= παιρνω χαπια -ειμαι μορφoμενη...=ημουν φυτο και προσπαθω να κερδισω ότι εχασα τοσα χρονια -δεν εχω ανασφαλειες...= κανω διαλογισμο για να τις ξεπερασω -ειμαι φεμινιστρια...= ειμαι χοντρη -εχω ελευθερο πνευμα...= σκαω μπαφο (στην καλυτερη) -πρωτα θα γινουμε φιλοι... = παλιοτερα τον επαιρνα ασυστολα -ειμαι διασκεδαστικη... =κακαριζω χαζοχαρουμενα σπαζοντας καρυδια -ειμαι ευγενικη...= αδιαφορω και κοιταω μονο την παρτη μου -εχω «καλο αυτι» και προτιμω να ακουω...= δεν εχω τιποτα να πω -ειμαι new age... =δεν ξυριζομαι και επιμελως απεριποιητη -ειμαι παλαιων αρχων...= από πισω και πεοληχεια, ξεχνα τα! -ειμαι ανοιχτο μυαλο... =ειμαι απελπισμενη -ειμαι εξωκαρδια...= φωναζω και σε φερνω σε αμηχανια στην παρεα -ειμαι παθιαρα...= αμα πινω -μου αρεσει η ποιηση... =ειμαι μελαγχολικη -στη δουλεια μου ειμαι επαγγελματιας...= εχεμυθη, στα γρηγορα καιπληρωνομαι καλα - ειμαι ρομαντικη...= βορειος πολος - ειμαι κοινωνικη...= κλοουν - ειμαι αισθησιακη...= βουβαλι - είμαι νταρντανα... =ελεφαντας -ψαχνω τη αδελφη ψυχη = ψαχνω θυμα - ειμαι χηρα = δολοφονος |
06-01-08, 15:22 | #2 |
χοντρομαλάκας
|
Ταφόπλακα που λέω και εγώ
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
07-01-08, 19:32 | #3 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
trelo lol
11-01-08, 17:20 | #4 |
E.M.A.A.
|
|