|
Ζητείται καλό παιδί επειγόντως ή αλλιώς Heeeeeeeeelp…..! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
17-02-08, 15:35 | #1 |
Ο Αργός με την πάπια
|
password απο τη συνδεση μέσω ρουτερ
Εχω ξεχασει να γραψω κωδικό πρόσβασης της συνδεσης μου . Αν και το ρουτερ μου τα εχει αποθηκευμένα και δεν τα χρειάστηκα ποτέ τώρα κάτι με έπιασε να τα μάθω.
Στο ρουτερ μου μπαίνω αλλα φυσικα τα εχει ******** Υπάρχει τρόπος ?
17-02-08, 15:41 | #2 |
Anamella
|
χμμμ... Για τι σύνδεση μιλάμε;
|
17-02-08, 15:45 | #3 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
analoga me thn palaiothta tou router...
dokimase to view source na deis an einai ekei an den einai katebase to backup twn ri8misewn kai anoi3e to me to wordpad kane search gia to username kai ekei dipla 8a einai kai to pass |
17-02-08, 15:51 | #4 |
Ο Αργός με την πάπια
|
17-02-08, 15:59 | #5 |
Anamella
|
Ναι, ήλπιζα να μου πεις και ρουτερ κλπ... Δοκίμασε για αρχή του soraver, και μετα θα πω και τα δικά μου ...
|
17-02-08, 16:34 | #6 |
Ο Αργός με την πάπια
|
speedtouch 530
17-02-08, 17:16 | #7 |
Anamella
|
soraver δοκιμάσαμε αυτό που είπες, άλλα βγάζει σε κωδικοποιημένη μορφή τον κωδικό (όχι "*", άλλα σαν ένα path). Το μόνο που σκέφτηκα για την ώρα *τελικά* είναι να πάρει τηλέφωνο κάποια στιγμή στην Otenet. Έχεις καμιά άλλη ασφαλή ιδέα;
|
17-02-08, 17:25 | #8 |
I live my own script...
|
steile me fax fototupia (i me mail) tis tautotitas sou ston otenet kai pano sto xarti grapse
* Parakalo na kanete reset sto password tis sundesis mou * Tote ekeinoi tha sto kanoun reset kai tha mporeis na baleis ena neo, to opoio kai tha seineioseis kapou. TELOS |
17-02-08, 17:36 | #9 |
E.M.A.A.
|
Ή να πάρεις στο 801 11 35555 και να ζητήσεις αλλαγή password.
17-02-08, 20:12 | #10 |
I live my own script...
|
Που μετά για να βεβαιωθούν οτι πήρες εσύ τηλέφωνο, θα σου πούνε να:
steile me fax fototupia (i me mail) tis tautotitas sou ston otenet kai pano sto xarti grapse * Parakalo na kanete reset sto password tis sundesis mou * Tote ekeinoi tha sto kanoun reset kai tha mporeis na baleis ena neo, to opoio kai tha seineioseis kapou. TELOS |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|