|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
24-09-07, 15:25 | #1 |
Φυσική Ξανθιά
|
Δεν ήθελε τα χρήματα του Λόττο!
Ένας συνταξιούχος, από την Γερμανία, που κέρδισε περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ στο λόττο αρνήθηκε να εισπράξει τα χρήματα αφού δεν ξέρει τι να τα κάνει!
Ο 70χρονος άντρας, από την περιοχή Hameln, πήγε στα γραφεία του οργανισμού που εποπτεύει το λόττο μόλις έμαθε ότι κέρδισε και τους είπε ότι δεν θέλει τα χρήματα! «Τι να κάνω τόσα χρήματα. Η γυναίκα μου έχει πεθάνει όπως και οι γονείς μου. Παιδιά και συγγενείς δεν έχω. Δεν τα θέλω,» είπε στους υπευθύνους του οργανισμού. Ο ηλικιωμένος τους εξήγησε ότι αγόρασε το δελτίο του λόττο από συνήθεια αφού η σύζυγος του ήταν φανατική παίκτρια του παιχνιδιού. Οι υπεύθυνοι του οργανισμού προσπάθησαν μάταια να πείσουν τον ηλικιωμένο να κρατήσει τα χρήματα. fatsimare.net |
24-09-07, 15:42 | #2 | |
I live my own script...
|
Παράθεση:
KARA |
|
24-09-07, 15:51 | #3 |
Φυσική Ξανθιά
|
πάρτο και από την άλλη μεριά όμως έχασε τον άνθρωπο που ήθελε να περάσει μαζί όλη του την ζωή και να "φάει" τα χρήματα μαζί του τώρα τι να τα κάνει? δεν θα του φέρουν αυτά την χαρά ή το άλλο του μισό πίσω.
|
24-09-07, 15:56 | #5 |
χοντρομαλάκας
|
άχουτο...
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
24-09-07, 15:58 | #6 | |
Bit my...
|
Παράθεση:
Έλεος δηλαδή! Δεν ξέρει τι να κάνει τόσα χρήματα... άκου εκει! |
|
24-09-07, 16:00 | #7 |
χοντρομαλάκας
|
να τα δώσει σε εμένα
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
24-09-07, 16:00 | #8 |
Φυσική Ξανθιά
|
ρε σεις μπείτε λίγο στην ψυχολογία του ανθρώπου είναι μεγάλος άνθρωπος
|
24-09-07, 16:03 | #9 |
E.M.A.A.
|
Τα πέρνεις και αν δεν τα θες τα κάνεις δωρεά στη μνήμη της συζύγου. Το να τα αφήσεις τι ; Δεν μου καθεται καλά.
24-09-07, 16:09 | #10 | |
I live my own script...
|
Παράθεση:
Απο το να τα χαρισει στους υπαλλήλους του εκει ΟΠΑΠ ( looool ) ή στο κράτος ( καραλοοοοοοοολ ) να τα πάρει και να τα μοιράσει οπως και οπου αυτός θέλει. Στην μνήμη της γυναίκας του άς ταίσει παιδάκια που πεινάνε. Άς ιδρύσει ένα ίδρυμα και να βάλει 3 άνεργους κοπέλες να δουλεύουν μέσα. Άς κάνει και ένα μνημείο της γυναίκας του. Έχει ένα σωρό πράγματα να κάνει άμα δέν θέλει να τα φάει μόνος του στις πουτ....νες |
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|