14-12-06, 18:57 | #1 |
Hakuna Matata
|
Παλέρμο 2ος γύρος
Μια νέα μέρα ξημερώνει στην πόλη μας και μας βρίσκει χωρίς την αγαπητή Ροζάννα.
Οι δολοφόνοι κατάφεραν και παραπλάνησαν τους αθώους. Πρέπει να δείτε σκεφτείτε παραπάνω πριν ψηφίσετε αυτή τη φορά γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σας Η συζήτηση πλέον γίνετε εδώ Για να δούμε |
14-12-06, 19:04 | #2 | |
Είμαι μητέρας!!!!
|
epeidh variemai na ta ksanagrafw kanw copy/paste.....
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kako_paidi® : 14-12-06 στις 19:09. |
|
14-12-06, 20:04 | #3 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά δες την ώρα που μπήκε το δικό σου αντι-Piggy-κό ποστ και το δικό μου... μαζί γράφαμε. Η ψήφος μου ήταν ανεξάρτητη από την δική σου.
|
14-12-06, 20:58 | #5 |
Κάνω υπομονή...
|
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ποια αγαπητή Ροζάννα????????????????????
14-12-06, 21:46 | #6 | |
Είμαι μητέρας!!!!
|
Παράθεση:
Tespa opws kai na exei, kalws h kakws den mporw na apodeiksw oti esy skotwses tin piggy, se antithesi me ton aligatora pou itan nstignos ektelesths... alla parallila, den mporw na pw omws oti kai h diki sou psifos den ekryve kapoio dolo.... dystyxws den kserw tous rolous sas, opote, gia opoion kineite upopta, eimai upoxrewmenos na to pw. Aytos einai kai o kyrios skopos tou paixnidiou. Den mporw na krypsw kiolas, apo tin psifoforia, mou fanhke parakseno pou h rozanna, den akolouthise ton psifo twn pollwn, monaxa edwse tin psifo tis ston aligatora, pragma, pou se syndiasmo tou oti tin vgalan nyxta, giati katalavan isws kai oi dolofonoi, oti aytoi gnwrizei tous dolofonous afou hdh psifise enan alla kai me thn kinhsh tou aligatora, to na skotwsei tin piggy en psuxro, mou deixnei pws h rozanna isws na htan o spiounos, kai me ayton to tropo, isws na ithele na deiksei ton dolofono. Pragma pou den mporousa na anafairw ksekathara sto post pou ekana sto topic tis psifoforias giati h rozanna htan akoma zwntanh kai den ithela na fanerwsw ton (toulaxiston kata tin gnwmi mou ) rolo tis kai na dwsw tin eykairia stous dolofonous na kerdisoun! Parathrhse, oti h rozanna mesa sthn syzhthsh tou deyterou gurou, leei pws kati tis vrwmaei gia emena kai meta kai gia ton freeman, alla stin psifoforia dinei ton psifo tis ston alikafro. To thewreis tyxaio ayto? Egw pisteyw, pws pws h rozanna prospathise na krathsei kryfh thn taytothta ths gia na mhn fanerwthei stous dolofonous, alla stin pragmatikothta isws einai h monh pou psifise sigoura...dolofono. Ayto vevaia to gnwrizoun polu kala, mono h apothanonta kai o alikafros!!! Tespa, egw tin apopsi mou tin eipa... apo ekei kai pera megala paidia eisaste kai mporeite na vgalete ta sumperasmata sas! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kako_paidi® : 14-12-06 στις 21:51. |
|
14-12-06, 21:48 | #7 | ||
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
Παράθεση:
η ροζαννα είχε υποπτευθει τον μυροβολο και τον φριμαν! χωρίς πολλά πολλά όμως...πιστεύω πως δεν αρκούσαν τα στοχεία για να την υποπτευθούν οι δολοφόνοι ως πληροφοριοτισσα! βέβαια είχε πει πρωτα ο Egw ότι του βρώμαγε ο μυροβολος.. ο μυροβόλος δε...πολλά λέει και κατηγορεί όλους όσους μιλήσει, προσπαθώντας να τους λασπώσει! επίσης είπε ότι μπορεί να μου ήμουν ο πληροφοριοδότης, πράγμα που δε κίνησε την υποψία κανενός άλλου (το κρατάω για πιο μετά αυτό ) επίσης ο αλιγατορας είπε αυτό: Παράθεση:
14-12-06, 21:52 | #8 |
I live my own script...
|
MOVED:
Το άν είναι δολοφόνος ή όχι ο σοραβέρος δέν ξέρω. Πάντος είμαι σχεδόν σίγουρος για τον Αλικάφρο. Ενώ δέν κινδύνευε έδωσε στιγνά έναν αθώο άνθρωπο... Άρα κάλυψε αυτόν που κατηγορούσε απο την αρχή. Αλλα πάλι... κάτι δέν μου κολλάει... Έχω και μία προαίσθηση για τον Egw αλλα... Θα το βρώ όμως... πού θα μου πάει... Πάντως ένα ξέρω εγώ! Φαγώθηκαν όλοι να βγάλουν την Piggy επειδή δέν τους άρεσε η μουτσούνα της στην εικόνα της... Προφανώς όλοι είναι άμουσοι και ανίδεοι απο τέχνη. Είναι δυνατόν κάποιος να ψηφίσει την ΜΟΝΑ PIGGY ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ... ΠΟΙΑΝΗΣ??? ΤΗΣ ΜΟΝΑ PIGGY ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! Τρέμουν τα κόκκαλα του Λεόμάπετ ντα βίντσι. Τί έχει μετά σειρά για αποχώρηση... Ο νυστικός δείπνος??? ΝΤΡΟΠΗ!! |
14-12-06, 22:03 | #9 | ||
Είμαι μητέρας!!!!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
etsi katalaves esy pws se ennoousa gia pliroforiodoti? |
||
14-12-06, 22:25 | #10 |
Κάνω υπομονή...
|
Αποθανούσα είμαι, κακόπαιδο!
|