|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
01-08-07, 23:39 | #1 |
Κάνω υπομονή...
|
Boήθεια, αύριο δίνω για δίπλωμα!
Φοβάαααααμαι, δε θέεεεεεεεεελω να ξαναπεράσω την τρομακτική αυτή εμπειρία
Δε θα περάσω, η ψυχολογία μου είναι ένα με το πάτωμα Σας το λέω, αν δεν περάσω κ αυτή τη φορά, θα τους βρίσω κ θα φύγω και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδοκιμάσω. Άμα καλλωπιστώ και με δουν νοστιμούλα και τους χαμογελάσω και το παίξω χαζή, λέτε να με περάαααααασουν;;;; Φοβάαααααααααααααμαι
01-08-07, 23:46 | #2 |
klikanthropaki
|
ola kala 8a pane.. to exeis.. eisai kai h proth.. h kaluterh.. eisai h ekseraish ston kanona stis gunaikes odhgous.. elpizo na kaname kati gia thn psuxologia e? tora vale sthn tsanta kai 200 euro na kanoume kati kai gia to diploma
|
01-08-07, 23:46 | #3 |
E.M.A.A.
|
Να μη φοβάσαι, ένα αυτοκίνητο θα ναι με κανα 2 μπαρμπουλιδες/θειες μέσα. Δεν θα είναι μια τάξη με 40 παιδακια
Ξεαγχώσου ASAP.
01-08-07, 23:48 | #5 |
Κάνω υπομονή...
|
ASAP λέγοντας;;
Και την άλλη φορά ένας μπάρμπας ήταν και μια θείτσα αλλά πήρα ολίγον τι ανοιχτά τη γωνία Eιμαι χαζήη, θάαααλασσα θα τα κάνω Να κοπανήσω μια μπύρα πριν να μην αγχωθώ; Το πα του δασκάλου, αλλα δεν το θεώρησε καλη ιδέα
01-08-07, 23:49 | #6 |
klikanthropaki
|
ti leei o pitsirikas re? phgainei (mono) ka8e mera me to toutou sth douleia kai mas to paizei kai mourh.. oust
|
01-08-07, 23:54 | #7 |
E.M.A.A.
|
AsSoonAsPossible aka ASAP.
Και ναι η μπύρα δεν θα βοηθήσει Και θα στο πω μια φορά ακόμα, μη σκέφτεσαι απο τώρα (και αρνητικά μάλιστα) το αύριο. Ασε να ξημερώσει, πιες ένα καφέ πιάσε το τιμόνι μετά και πάρε το διπλωματάκι
01-08-07, 23:57 | #8 |
klikanthropaki
|
roz na pas me aera kai na mhn deikseis agxomenh h oti fovasai.. otan edina ego edine mazi mou mia kopela.. kai htan xesmenh pano ths.. kai eipe stous eksetastes oti fovatai mhn pathsei kanenan an8ropo fusika thn kopsan me th mia.. mhn peis kamia tetoia p@p@ri@..
|
02-08-07, 00:54 | #10 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
Δεν χρειάζεται να προσποιηθείς για κάτι τέτοιο. Απλά να είσαι ο εαυτός σου! Μην ανησυχείς ρε.... όλα θα πάνε καλά. Απλά σκέψου, ότι κανείς μας δεν ήξερε να οδηγάει, από πάντα (και οι περισσότεροι, δεν έχουν μάθει ακόμα). Κάθε αρχή και δύσκολη λοιπόν. Οπότε...προχώρα, δίχως άγχος!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|