05-01-08, 13:57 | #1 |
Φυσική Ξανθιά
|
φλερτ
-Πρέπει να με κεράσεις ένα ποτό, γιατί μολις πέρασες το δικό μου μου έπεσε.
-Μόλις με πήρε τηλέφωνο η μαμά σου και είπε οτι μπορείς να έρθεις σπίτι μου απόψε. -Έχεις πυρετό; Όχι,γιατί; Γιατι απο εδώ φαίνεσαι πολύ καυτή. -Είσαι κλεπτομανής ή έκλεψες την καρδιά μου επίτηδες; -Τόσες καμπύλες και εγώ να μην εχω φρένα; -Έχασα το πάνινο αρκουδάκι μου,θα κοιμηθείς εσύ μαζί μου; -Συγνώμη σε εμένα μιλάς; Όχι. Α τότε μπορείς να αρχίσεις. -Έχεις ωραίο χαμόγελο,είναι κρίμα να μην είναι το μόνο που φοράς! -Ξέρω οτι το γάλα κάνει καλό στο σώμα,αλλά εσύ πόσο γάλα έπινες? -Μήπως ξέρεις από Πρώτες Βοήθειες; Mόλις σε είδα μου κόπηκε η αναπνοή! -Πότε πρέπει να επιστρέψεις στον Παράδεισο; -Μου φαίνεσαι γνωστή, εσύ δεν είσαι το κορίτσι στα όνειρά μου; -Μήπως λέγεσαι "Gillette"; Γιατί; Mα είσαι ό,τι καλύτερο για τον άνδρα! -Α, ώστε εσύ προκαλείς το φαινόμενο της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας. -Συγνώμη, έχασα τον αριθμό του τηλεφώνου μου, μήπως μπορείτε να μου δανείσετε τον δικό σας; -Πρέπει να είσαι πολύ κουρασμένη, τριγυρνάς στο μυαλό μου συνέχεια. |
05-01-08, 13:58 | #2 |
Φυσική Ξανθιά
|
|
05-01-08, 14:07 | #3 |
viva la κλαψα!
|
ναι ναι λολ
|
05-01-08, 14:25 | #4 |
Φυσική Ξανθιά
|
λοιπόν μιάς και ανοίξαμε αυτό το θέμα γράψτε ο καθένας την καλύτερη ατάκα που έχει ακούσει.
ξεκινάω εγώ ήμουν στην δουλειά χτυπούσα στο ταμείο τα πράγματα ενός παιδιού βγάζω την απόδειξη και του την δίνω φεύγει και μετά από λίγο έρχεται και μου λέει το μηχάνημά σας έχει κάποιο πρόβλημα που μπορώ να κάνω παράπονα? παίρνω εγώ την απόδειξη και ψάχνω τι δεν έγινε σωστά μετά απο λίγο μου λέει το λάθος στην απόδειξη είναι οτι δεν έχει βγάλει το τηλέφωνό σας επάνω και έτσι δεν μπορούν να σας βρουν οι θαυμαστές σας λοοοοοοοοοολ εκείνη την στιγμή τσατίστηκα αλλά μετά όταν το καλοσκέφτηκα λύθηκα στα γέλια χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι |
05-01-08, 14:31 | #5 |
viva la κλαψα!
|
ela re sy , poli kolakeytiko itan ayto
|
05-01-08, 14:33 | #6 |
Φυσική Ξανθιά
|
ναι αλλά όταν έχεις πόσα άτομα να περιμένουν στην ουρά και να ψάχνεις για ένα λάθος που στην ουσία δεν υπάρχει εκείνη την στιγμή σου γυρνάει λίγο το μάτι μπορώ να πω ότι μετά μου άρεσε το όλο σκηνικό και το παλικαράκι δεν ήταν άσχημο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Piggy : 05-01-08 στις 14:36. |
05-01-08, 14:34 | #7 |
viva la κλαψα!
|
ox to koritsi mou to fantazomai 8a kokkinise kiolas e?
|
05-01-08, 14:38 | #8 |
Φυσική Ξανθιά
|
νιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
|
05-01-08, 14:39 | #9 |
viva la κλαψα!
|
oxouto more oxouto!
|
05-01-08, 14:40 | #10 |
Φυσική Ξανθιά
|
πες μας κι εσύ ματινουλααααααααααααααααααααααααα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|