|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
06-03-09, 12:13 | #1 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Μουτσινάς-Ζαρίφη, τέλος από τον ΑΝΤ1
Μπορεί τον περασμένο Σεπτέμβριο η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Μουτσινάς να παρουσιάστηκαν με τυμπανοκρουσίες αλλά και ως κάτι το εντελώς διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει στην πρωινή ζώνη αλλά...τα πολύ χαμηλά νούμερα αλλά και οι συνεχιζόμενοι καβγάδες για το περιεχόμενο της εκπομπής οδήγησαν στην οριστική ρήξη.
Από σήμερα Παρασκευή η εκπομπή θα βγει μόνο με τους υπόλοιπους συντελεστές και οι αντικαταστάτες τους μέχρι το Καλοκαίρι είναι οι Λιανός - Καμπούρη. Νέος αρχισυντάκτης της εκπομπής αναλαμβάνει ο Άγγελος Φώσκολος. Αυτή είναι και η λιτή ανακοίνωση που έβγαλε ο σταθμός: "O ΑΝΤ1 λόγω σημαντικής διαφωνίας αναφορικά με το περιεχόμενο του Πρωινού Καφέ αποφάσισε από κοινού με τους παρουσιαστές της εκπομπής Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Ζαρίφη τη λύση της συνεργασίας τους. Ο ΑΝΤ1 τους εύχεται κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε νέα τους προσπάθεια".
06-03-09, 13:26 | #2 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Καφές σκέτος και παξιμαδάκι σερβίρεται στο φουαγιε.... αντε, να ζησουμε να τους θυμόμαστε
|
06-03-09, 13:36 | #3 |
Κάνω υπομονή...
|
Tι σκληροί που είναι..δεν περίμεναν καν να τελειώσει η βδομάδα;
06-03-09, 14:55 | #4 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Ούτε να τελειώσει...Τσακ Μπαμ!!! και από εμένα ένα φάσκελο (είναι και αφιερωμένο σε εμένα)
06-03-09, 16:40 | #5 |
Ο Αργός με την πάπια
|
επιτελους!
Τον μπουλο η χοντρη και ο πούστης! Βαλτε καμια πετρουλα ρε να την απολαύσουμε!!!!!!!
06-03-09, 16:51 | #6 |
Κάνω υπομονή...
|
Ρε Cj, είσαι άθλιος..
06-03-09, 17:51 | #7 | ||
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
Παράθεση:
Παράθεση:
mono kati 8eitses ton blepoun.... a kai h anneta gamhse ta XXAXAXAAAXAXAAXAAXAAXAXAXXAAXAAXXAAXAXAXXAAXXA pantws egw tous phgaina autous tous 2 |
||
06-03-09, 17:54 | #8 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ki egw!
kai thn xontrh kai ton allon (pou den eimai sigourh gia to an einai pousths) den tous eixa dei pote sto prwino, toso xalia htan?
07-03-09, 19:57 | #10 |
Ο Αργός με την πάπια
|
|