|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
27-05-08, 14:21 | #1 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Οι μαθητές γυμνασίου και λυκείου θα επιστρέφουν τα βιβλία μετά το τέλος του έτους
Από φέτος οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων θα επιστρέφουν τα βιβλία τους στο σχολείο. Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου, οι διευθυντές θα πρέπει να ενημερώσουν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για την ανάγκη επιστροφής των βιβλίων στα σχολεία.
Όπως αναφέρει Το Βήμα της Τρίτης, τα επιστρεφόμενα βιβλία θα προορίζονται για ανακύκλωση προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, τα οποία και θα διατεθούν στις σχολικές επιτροπές για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών. Όσα από αυτά είναι σε καλή κατάσταση θα επαναχρησιμοποιηθούν. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι διευθυντές θα πρέπει να ενημερώσουν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για την εφαρμογή του συστήματος της επιστροφής και επαναχρησιμοποίησης βιβλίων, ώστε οι μαθητές να μην προκαλέσουν φθορές στα βιβλία. Εξαιρούνται μόνο εκείνα τα σχολικά εγχειρίδια που προορίζονται για χρήση μεγαλύτερη του ενός έτους (βιβλία πληροφορικής, βιβλία αναφοράς κ.ά.). (πηγή in.gr) |
27-05-08, 14:33 | #2 |
Κάνω υπομονή...
|
Aπό εκεί θα εξοικονομηθούν τα χρήματα;; Δεν είμαστε καλά.
Εγώ δενόμουν με τα βιβλία μου, άσε που ορισμένα μου χρησιμεύουν σήμερα. Αλλά απ το να βλέπεις να τα καίνε στο τέλος κάθε χρονιάς, ίσως να ναι καλύτερο
27-05-08, 14:39 | #3 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Αυτό δεν ειναι δωρεαν παιδεια, ειναι "δανειστική βιβλιοθηκη"!
Βεβαια λόγω της ανακύκλωσης δεν με χαλάει πολύ. Θα πρέπει όμως να δινεται το δικαίωμα σε όποια παιδιά θέλουν να τα κρατήσουν. Να μην ειναι υποχρεωτικο. Αν ειναι να τα πετάξουν έτσι κι αλλιως, τότε εντάξει. |
27-05-08, 14:43 | #4 | |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
Παράθεση:
|
|
27-05-08, 14:51 | #5 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
diafwnw entelws me to metro afto... sth sxolh mou arketa vivlia tou sxoleiou ta xreiastika... epistrefontas ta den sou epitrepoun prosvash se afta an pote ta ksanaxreiasteis...
27-05-08, 15:25 | #7 |
I live my own script...
|
Πολλά βιβλία πετιώντουσαν και σχίζονταν στο τέλος του σχολείου. Εγώ τα κράταγα αλλα μετά απο κάποιο διάστημα μου τα πετούσανε. Οπότε δεν με χαλάει να επιστρέφονται και να πηγαίνουν για ανακύκλωση χαρτιου. (για επαναχρησιμοποιηση δέν το συζητώ. Δέν είναι δυνατόν οι επόμενοι να διαβάζουν σημειώσεις και Σ+Κ=LFE απο τους προηγούμενους
|
27-05-08, 16:05 | #8 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
το φανταζεσαι?
27-05-08, 16:31 | #9 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
apo lukeio exw xreiastei arketa vivlia eidika oti afora mathimatika, gewmetria... eksartatai panta k th sxolh gia to ti tha sou xreiastei k ti oxi...
27-05-08, 16:36 | #10 | |
viva la κλαψα!
|
Παράθεση:
ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΙΤΣΟΥΕΣΙΟΝ |
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|