|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
05-06-11, 18:22 | #1 |
Παριζακι
Περιοχή: Νικαια
|
Μανιταρια πορτομπελο γεμισμενα
Σουπερ καλοκαιρινος μεζες! Λιγο αμαρτωλος βεβαια αλλα γινεται με πολλες παραλλαγες για λιγοτερες τυψεις! Τα μανιταρια Πορτομπελο ειναι τα μεγαλα μανιταρια που αμα κοψεις τα ποδαρακια τους και τα σκαψεις λιιιιιιγο γινονται σαν κουπακια. Φυσικα οπως ολα τα μανιταρια ετσι κι αυτα δεν θελουν πλυσιμο. Βαλτα σε ταψι και γεμισε τα με ψιλοκομμενο μπεικον, ντοματα, διαφορα τυρια και λιγο φρεσκο βασικο. Αλατακι-πιπερακι και λιιιγο λαδακι. Ψησιμο στους 180 μεχρι να βγαλουν τα μανιταρια τα ζουμακια τους - γιαμι- και λιωσουν τα τυρια ομορφα ομορφα. Ιδανικη προταση για τα αγορακια που δεν ξερουν να μαγειρευουν αλλα θελουν να εντυπωσιασουν την κοπελα τους!!! Τωρα, αν θα το ηθελες πιο ελαφρυ, θα μπορουσες να βαλεις ζαμπονακι βραστης γλου γλου (γαλοπουλα) και αντι για μιξη αμαρτωλων τυριων, ανθοτυρο ή τυρι κρεμα light. Φυσικα τα αρωματικα ειναι στην κριση του καθενος και ολα τα γουστα χωρανε! Αν παλι εισαι λιγο γουρουνακι μερικες φορες, δοκιμασε να βαλεις αντι για μπεικον, προσουτο ή παστουρμα ή να το εμπλουτισεις με κρεμα γαλακτος. Προσωπικη μου αποψη, δοκιμασε την απλη βερσιον για να καταλαβαινεις ολες τις γευσεις ακι να μην πηξει ο ουρανισκος! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑ!
06-06-11, 00:38 | #2 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
ela mwre poios den 3erei na megeireuei...
egw eida shmera enan euupolupto dikigoro me to koustooumaki tou na tuligei tolmadakia oso gia ta manitaria kairo twra psaxnoume eukairia me to prwhn 8uliko na ta ftia3oume... gia na doume, 8a psh8ei twra pou blepei kai th suntagh grammenh etoimh? |
06-06-11, 11:49 | #3 | |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ποτε εκανα αλλαγη φύλου
Παράθεση:
click to show
06-06-11, 12:21 | #5 |
υπόθετο
|
06-06-11, 14:27 | #6 |
Κάνω υπομονή...
|
Ρεε, κάντε τη δική μου συνταγή! Όχι γεμιστά, αλλα μαριναρισμένα σε πικάντικη σαλτσα (κρεμμυδι-σκορδο-μπαλσάμικο-λαδι-αλατι και πολύυυ πιπέρι). Μετά τα φουρνίζουμε και αφού ψηθούν, τα περιχύνουμε με ντιπ κόκκινης πιπεριας (πιπερια-γιαούρτι-φετα-λαδι). Μιαμ!
06-06-11, 15:48 | #7 |
υπόθετο
|
+1 στη Λατρεια!
06-06-11, 17:28 | #9 |
υπόθετο
|
Mου πέφτει λίγο μακρυά η Κρήτη! Ρε Λατρεία, δεν έρχεσαι εσύ από εδώ;
|