|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
16-12-06, 19:37 | #1 |
Φυσική Ξανθιά
|
Στο σεξ να λες αυτό που θέλεις
Κατά τη διάρκεια ομαδικής θεραπείας παντρεμένων ζευγαριών ο ψυχολόγος ρωτά τι θα ήθελαν από τον σύντροφό τους... Η πλειοψηφία απαντά «περισσότερο χρόνο με τον/τη σύντροφο» ή «βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού», όταν ένας 60χρονος άντρας λέει: «Αυτό που θέλω πραγματικά από τη γυναίκα μου είναι στοματικό σεξ». «Και τι θα έδινες για αυτό;» ρωτά ο ψυχολόγος «Τα πάντα», απαντά. «Τι λες» ρωτά ο ψυχολόγος απευθυνόμενος στη γυναίκα του 60χρονου. «Τρία πράγματα έχω να πω.
Πρώτον, δεν είναι κακή ιδέα. Δεύτερον, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσει "τα πάντα" και, τρίτον, γιατί έπρεπε να περάσουν 40 χρόνια για να το ζητήσει;» Σύμφωνα με τον Dr. Ντόναλντ Στράσμπεργκ, καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, οι περισσότεροι ντρεπόμαστε να μιλήσουμε γι' αυτό που μας αρέσει στο σεξ επειδή έτσι μας έμαθαν ή επειδή δεν θέλουμε να νομίσει ο σύντροφος μας ότι τον «διορθώνουμε». Η σιωπή στηρίζεται στο φόβο. Ο φόβος εμποδίζει την επικοινωνία. Και χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει σεξουαλική ικανοποίηση επισημαίνουν οι ειδικοί. |
16-12-06, 22:13 | #2 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
μερικά πράγματα εμπδίζονται και από τα ταμπού των γυναικών
17-12-06, 07:07 | #4 |
Capten Nick
|
τα περισσοτερα εκεινες τα χουν
17-12-06, 17:00 | #6 |
Capten Nick
|
ε για τις λεσβίες δεν είναι ταμπού
αν είδες παραπανω ειπα πως οι γυναικες εχουν τα περισσοτερα...δεν είπα οτι εμεις δεν εχουμε κανενα Ο χρήστης nickred μόλις σας έστειλε μια ειδοποίηση με δόνηση!
18-12-06, 15:48 | #7 |
Η όμορφη
|
Διαβάζω καλά ή με γελούν τα όμορφα μπιρμπιλοτά μου μάτια????? Εγώ πάντως θαρρώ πως αυτό σημαίνει έλλειψη οικοιότητας στο ζευγάρι. Μπορεί κάποια πράγματα στο σεξ να είνα ταμπού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή δεν κάνεις κάτι δεν μπορείς να το συζητήσεις κιόλας!
|
19-12-06, 02:54 | #9 |
Η όμορφη
|
Ετσι κάνει το κωλαράκι σου μωρή σιχαμένη κάμπια για λίγα χάδια από "σιχαμένο ερπετό" αλλά κοκό δεν έχει
|
19-12-06, 10:14 | #10 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
1) dld pisteueis pws an apokalouse kapoio shmeio tou dwmatos mou "dhmhtroula" sth xarh sou, 8a onomaze to kwlaraki mou?
2) ti trabaei kaneis otan exei perash stous katapiesmenous krufogaoules |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|