|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
12-02-09, 18:12 | #1 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
eurovission 2009
Αυτά είναι τα τραγούδια που καλουμαστε να διαλεξουμε!
Οχι, τον Ρουβα δεν μπορούμε να τον αντικαταστησουμε: Out Of Control This Is Our Night Right On Time
12-02-09, 18:26 | #2 |
Anamella
|
Το 2ο δε μου άρεσε ..
Το 1ο κάτι μου θυμίζει .. κάποιο άλλο κομμάτι .. αλλά δε μπορώ να θυμηθώ ακριβώς ποιό! |
12-02-09, 19:42 | #3 |
χοντρομαλάκας
|
pou pane ta lefta tou malaka politi...
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
12-02-09, 23:57 | #4 |
traxana-bol 88
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου material
btw,η υπογραφη σου εχει τρελο γελιο |
13-02-09, 00:17 | #5 |
χοντρομαλάκας
|
i foto tis upografis exei fagothei apo tin marmagka. staaaaaavre kane kamia kali na tin broume se allo url giati den tin exo kratisei
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
13-02-09, 11:13 | #6 |
viva la κλαψα!
|
εμενα το τριτο μαρεσε ! ειναι πιο ζωντανο νομιζω , πιο χορευτικο , πιο ξεσηκωτικο ..
αν βασικα ειναι με τη σειρα πουτα εδειξε χθες η τv γιατι εδω δεν τα ακουω λολ |
13-02-09, 11:36 | #7 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Δεν μου άρεσε κανενα! Χαραμίζεται το παλικαρι!
Αυτό που εχω απορία ειναι πως όοοολοι όσοι εχουν παει γιουροβιζιον, εχουν παει με αισχρά τραγούδια! Ο Σακης π.χ. εχει στο ενεργητικό του πολλά τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, και όχι απλά "ακούγονται" αλλά ηταν όμορφα! Για τη Γιουροβίζιον ΓΙΑΤΙ δεν του γραφουν ένα εξίσου καλό και τον στέλνουν με αυτά τα σκουπίδια??? Και το "shake it" για τα μπάζα ηταν! Υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι τα τραγούδια που στέλνουμε πρέπει να είναι "καπως" και όχι σαν αυτά που κυκλοφορούν εντός Ελλάδας? |
13-02-09, 17:07 | #8 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
τι να σε πω!
παντως κοντρα σε αυτη δεν νομιζω οτι εχουμε τυχη! 32, τι λες?
13-02-09, 18:33 | #9 |
χοντρομαλάκας
|
shake it baby
13-02-09, 19:12 | #10 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Χε χε η ψηφοφορία μου θυμίζει τα δημοψηφίσματα της χούντας, τότε που ο κόσμος είχε να διαλέξει μεταξύ Παπαδόπουλου πρόεδρου Δημοκρατίας και Παπαδόπούλου αντιβασιλιά. Ο Παπαδό ήταν δεδομένος...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|