|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
15-04-07, 19:48 | #2 |
Φυσική Ξανθιά
|
|
16-04-07, 12:35 | #3 |
viva la κλαψα!
|
να ρωτησω κατι...
πως μπορει καποιος αφου αποθηκευσει ενα τετοιο βιντεο μετα να το δημοσιευσει στο ιντερνετ? ειναι χαζη πολυ η ερώτησή μου? |
16-04-07, 13:03 | #5 |
viva la κλαψα!
|
να λεω..
αν εγω εχω ενα τετοιο βιντεο αποθηκευμενο καπου στο σκλιρο μου και θελω να το δειχω και σε εσας πως θα το κανω αυτο? |
16-04-07, 13:18 | #6 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
8a pas sto youtube.com 'h sto greektube.org kai 8a to anebaseis
kai meta 8a mas dwseis to url edw: an einai sto youtube 8a baleis to id tou video mesa se [ut] tags an einai sto greektube 8a dwseis to url kai 8a kra3eis ton nickred pou den exoume [gte] tags |
16-04-07, 13:20 | #7 |
viva la κλαψα!
|
οχι δεν καταλαβες καλο μου πατσοσκυλο , αν εχω εγω ηδη ενα αποθηκευμενο βιντεο , δε μιλαω να αντιγραψω ενα link και απλα να σας πω πιο ειναι αυτο .
Εχω βιντεο ρε παιδι μου και θελω να τα δειξω σε εσας πως θα το κανω? |
16-04-07, 13:21 | #8 |
viva la κλαψα!
|
χαχαχχαχαχαχαχχαχαχα συγνωμη χιλια συγνωμη , νομιζα πως η υπογραφη σου εγραφε πατσοσκυλο , χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα sorry ειλικρινα
|
16-04-07, 13:28 | #9 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
nai, mporeis na pas se keina ta sites kai na to anebaseis
esu eisai loipon ou 3ekinhses auto to paixnidaki kai melene oloi patsoskulo pleon....... I HATE YOU |
16-04-07, 13:31 | #10 |
viva la κλαψα!
|
no please dont hate me , try to Understand me , it was a terrible terrible mistake of me , i honestly didnt mean to hurt you dear .
Re sovarer de 8a sinenoi8oume kamia fora? esto oti ta exo apo allou ta video den ta exo apo kapoio link , POS 8A TA ANEBADO? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|