..κατα συνεπεια , δεν ειναι κατι διαφορετικο απο τους υπολοιπους , κριση και φτωχεια αντιμετωπιζουν πολλα νοικοκυρια στη χωρα μας , γιατι θα πρεπει αυτοι να ειναι μονο οι καθημερινοι βιοπαλεστες? αυτα μου την δινουν σε κατι τετοιες εκπομπες
ειναι οπως εκεινο το ιμεηλ με τον τυφλο που ειχε ποσταρει ο σταυρος ...ετσι και αυτοι , δεν χρειαζεται να τονιζουμε τη διαφορετικοτητα τους και επειτα εδω και πολλα χρονια ζουν ισαξια και αμοιβονται επι ισους ορους , οπως και οι υπολοιποι ελληνες ...για να μην αναφερω και τις ευνοικες μεταχειρησεις στην αποπληρωμη δανειων κτλ σαν μεταναστες που ειναι
θα μπορουσε απλα να πει πως ειναι μια γυναικα ερχομενη απο την αλβανια , ειναι 30 χρονων και εργαζεται στη χωρα ως καθαριστρια και μεχρι εκει ΤΕΛΟΣ ...αυτη λεγε και σε θαυμαζω και χαιρομαι που σε γνωριζω και περνουμε μαθηματα ζωης .....αϊ ρε κανε καμια δουλεια λεω εγω
ναι το κακο ειναι οτι οι δικοι μας ειναι ξεχασμενοι και αντε καλα αυτο ..μου τι δινει που το εκανε τοσο θεμα η αλλη στην εκομπη της που στην ουσια αυτη που πηγε εκει σαν καλεσμενη ηταν μια ερωτευενη γυναικα που ηθελε να κανει εκπληξη στον ανδρα της ...η χαζοβιολα η παρουσιαστρια αρχισε να την ανυψωνει και να της δινει επαινους λες και ειναι η μοναδικη
αυτη η Βικυ η παρουσιατρια , αλλο καρναβαλι και αυτη .ειναι μια ηρωιδα αλβανη λεει και μας δινει μαθηματα ζωης , καθαριζει σκαλες και μετα γυριζει σπιτι της ...μαρη τρελοπαντερα ...εδω ελληνιδες 50-60 χρονων καθαριζουν σκαλες για να παρουν λιγα ευρω ..αυτες δεν ειναι ηρωιδες? τι σκατα ειναι αυτες?