μετα αρχιζει να με λεει οτι θα τα διωξουν απο το νοσοκομειο τωρα που το ειπα στο ιντερνετ . την λεω τοσο καιρο φιλοξενουνται δεν τα διωξανε ειναι 5 σκυλια μεσα στο νοσοκομειο , αυτοι απο το ιντερνετ θα τα διωξουν? , τοσοσ κοσμος που μπαινοβγαινει στο νοσοκομειο δεν τους ενοχλει ...και γενικα προσπαθουσα να την καθησυχασω και μου λεει οοοοοχι ειναι παρανομο να ειναι τα σκυλια εκει ...και την λεω και εγω...και εσυ βγαζεις αγγελια οτι βγαζεις σκυλους βολτα επι πληρωμη , αυτο δεν ειναι παρανομο , αν το δουμε απο την μερια της εφοριας? εεε εκει εγινε τουρκος αρχισε να τσιριζει μεσα στο γραφειο , εγω να την λεεω "κοπελα μου επικοινωνεις? που νομιζες οτι βρισκεσαι?" και αυτη να λεει με ζηλευεις θελεις να πας να με καταγγειλεις κτοοοοοοοινγκ κοκομπλοκο η ματινα ... φευγει ξαναρχετε μετα απο 10 λεπτα ...παντως μου λεει μπορεις και εσυ να ασχοληθεις με αυτο που κανω και εγω ...τηξν λεω δεν με ενδιαφερει να κανω οτι κανεις ...και μου λεει αφου η συμπεριφορα σου δειχνει οτι με ζηλευεις .....ΚΤΟΙΙΙΙΝΓΚ δευτερη φορα ...λεω νανσυ βουτα τη γλωσσα σου στο μυαλο σου και μετα μιλα .. μου λεει ...να μυ μιλας καλυτερα ...ΟΠΩς ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ την λεω ...και εφυγε και μετα μου εστειλε μηνυμα λοοοολ
Την λεω νανσυ ξεφευγεις ακους τι λες?τα σκυλια ειναι παρατημενα μεσα στην αυλη του νοσοκομειου , τι εισαι εσυ που θα δεις ποιοι θα τα παρουν και ποιοι θα τα μαζεψουν?
αρχιζει να μου λεει ...οχι δεν ξερεις εσυ , και εγω ξερω καλυτερα , και εισαι στον κοσμο σου και δεν ζεις στην σημερινη εποχη ..και τωρα εγω πως να τα προστατεψω αυτα τα ζωα θα πανε να τα σκοτωσουν ...δεν μπορω να τα δωσω ετσι τα σκυλια χωρις να δω και να γνωρισω αυτους που θ ατα παρουν....
περναει σημερα μου λεει τι εγινε? την λεω ολα οκ την ανεβασα την αγγελια και ειδα οτι δημοσιευτηκε κιολας στο ιντερνετ , μου λεει εγραψες και που εινια? λεω ναι , της διαβαζω την αγγελια ...αρχιζει να μου λεει ////ε δεν χρειαζοταν να πεις τοσες λεπτομερειες και επρεπε μονο να πεις αυτα που σε ειπα ...λεω δεν ειναι κακο να πουμε που ειναι το σκυλακι ...αν καποιος μενει δυτικα πχ θα αποκλυσει την περιπτωση να εχει ερθει μεχρι εδω το σκυλι του , αν παλι καποιος ειναι στην αθηνα θα αποκλυση την περιπτωση να ερθει θεσσαλονικη γι ανα παρει ενα σκυλο ...
και καθε φορα την λεω "οχι τωρα εχω δουλεια , ελα μετα " και αυτη μου λεει "επειγον ελα λιγο" και βγαινω και μου λεει "αυτος ποιος εινια? ειπες στον .....(ενα ονομα) αν θα παρει το σκυλακι που βρηκα/??"