Ρε Σπυρο , σορυ κιολας που ανακατευομαι ναι? αλλα γιατι δεν κανεις ενα προγραμμα και καλεσε τα παιδια μαζι σου ...μη τους ρωτας εσυ , κανονισε κατι και καντε το , ειναι η μερα σου αλλωστε
μια αλλη φορα βρηκα μια μαυρη γατα στην αυλη μου με ενα συρμα στην κοιλια ...και αυτη τη γατατην ταιζα εγω ... και μετα βρηκα αυτο και την επιασα και προσπαθουσα να τις το βγαλω και κατεβαινε ο κωστα εκεινη την ωρα και μου λεει εγω το εκανα να μαθει να τηξν εχουμε εδω και γελασε ....ειχα ενα υφος λεω.."αντε κυρ κωστα να μην τον ανοιξω τον βοθρο μου τωρα"
την αλλη φορα ενα μικρο γατακι ειχε μπει κατω απο το αυτοκινητοι που ειχαν ε οι σπιτονοικοκοιρεοι μου εξω στο δρομο και αρχισε να βρεχει και αυτο το καημενο εκλαιγε , και ανοιγει η κιτσα την μπαλκονοπορτα και αρχιζει "μη ματινα το φωναζεις , μη το μαθαινεις ετσι , μη το ταιζεςι , μετα θα μαθει και θα το εχουμε εδω , κατεβα κωστα ανοιξε το λαστιχο να το κανουθμε μουσκεμα να φυγει " ....τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥ μαλωσα με τον αντρα της τον Κωστα , τραβα αυτος το λαστιχο , τραβα εγω πισω παλι , αστο να μου λεει αυτος , φυγε να του λεω εγω δεν σε πειραζει το γατι να το κανεις μουσκεμα ..χαμος χαμος Σκατα ανθρωποι
ο καημενουλης μου ηταν κουτσος , ειχε λουρι αλλα πρεπει να τον αμολυσανε ...με το "βρε " που το ειπα , σηκωθηκε ορθιο με κατι ματακιααααααα ποαναγια μου και αρχισε να με ακολουθει