παλιοτερα εκανα πολυ παρεα με μια κομωτρια , και εβλεπα τα μυστικα της δουλειας της ...βαφη απο το 1 ευρω μαρκετ ...ζουπιγμα με σα σε δοχειο με φιρμα ....και βαψιμο ....60 ευρω η βαφη λοοοοολ κονόμα η μαρια μια χαρα και δεν τα πασαλειυανε με ασβεστη καλυτερα τα μαλλια τους οι πελατισες της? λολ
με τα πολλα με τα λιγα μου ξανακατσαρωνει το μαλλι , εκει εδειχνα σαν την τινα ταρνερ , σηκωθηκα εκνευρισμενη λεγοντας του "αστο , ετσι που τα κανες ... δεν γινεται τιποτα ...κανε με ρε μια φρατζα κατι .." και λεει "φραντζα? αππαπαπαπα δεν θα σε παει " του δειχνω μια φωτο στο κινητο που εχω φρατζα και ειμαι πολυ γλυκουλικο και μοθυ λεει εδω εισαι χαλια ...ΤΟΝ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥ
εν τω μεταξυ μου την εδωσε γιατι ολη την ωρα μελεγε "γιατι δεν βγαζεις τα φρυδια σου? γιατι δεν κανεις πιστολακι? δεν βλεπεις εμενα ? και του λεω "ναι το φρυδι σου το χεις πολυ πετυχημενο "
με βαζει κατω με λουζει , αρχισε να με λει για προσωπολογια και γραμμες του προσωπου και τετοιες λαλκιες , τις εχαψα και εγω το χαιβανι λεω , μαστορας καλος λοοοοοοοοοολ τον λεω θελω κατι πολυ απλο γιατι οπως βλεπειιςς δεν ασχολουμε με τα μαλλαι μου καθολου ....αρχιζει με κουρευει με εκανε σαν γιδι ...δεν μαρεσουν τον λεω , πως μεκανες ετσι ? αααα μου λεει αυτο το μαλλι θα δειξει αμα το κ ανουμε ισιο , με κανει πιστολακι ...εδειχνα σαν 40 χρονων γυναικα , τον λεω δεν μαρεσει "ααα εγω δεν εχω προβλημα-με λει -μαρεσει η δουλεια μου , μπορω να κατσω εδω ολο το βραδυ για να σε ευχαριστησω " καλως του λεω γιατι δεν εχω σκοπο να φυγω αν δεν κανεις κατι με το χάλι που εφτιαξες στο κεφαλι μου