ρε στανταρ η πιτσιρικα τα ηξερε , αλλα σου λεει ας παρουμε τα 25 χιλιαρικα και τα βρισκουμε ...και να μη τα βρουμε σπαμε τα λεφτα στη μεση και απο δω παν και οι αλλοι
εφτασε αυτος ρε στα 10 χιλιαρικα και τον λεει "θα συνεχισεις?" και λεει αυτος "οχι νομιζω ειναι η ωρα να αποχωρησω" -εγω ομως τουθ λεει αυτη οφειλω να σε ενημερωσω οτι αν συνεχισεις με 4 ακομα ερωτησεις θα παρεις 25 χιλιαρικα , τι θα κανεις τελικα γιατι δεν ρωτας και την οικογενεια σου? και λεει αυτος "8α ρωτησω μονο την κοπελα μου την μαριαλενα , τι θα εκανε αυτη στη θεση μου " και τον καρφωνει αυτη στα ματια και τον λεει "συνεχισε" ε και συνεχισε και τον ρωτησε μετα , αν το τελευταιο 6μηνο χωρισε καποια αλλη κοπελα τη σχεση της εξαιτιας του , η απαντηση ηταν θετικη , η επομενη ερωτηση ηταν αν οταν κανει σεξ με την κοπελα του σκεφτεται αλλη γυναικα η απαντηση ηταν και παλι θετικη και η τριτη ερωτηση ελεγε αν εχει παραλληλα και αλλη σχεση και η απαντηση ηταν και παλι θετικη
αν και νομιζω τα ηξερε αυτη , γι αυτο και την ειπε "να συνεχισω?" σαν να την ελεγε αν συνεχισω θα σε κανω ρομπα στο πανελληνιο αλλα θα παρουμε 25 χιλιαρικακια νταγκα νταγκα