οπως σας ειχα πει ενας απο τους δυο εδω εταιρους ειχε ενα ατυχημα το Φεβρουαριο που μας περασε , εκτοτε οι συγκενεις του λενε πως παει πολυ καλα και συντομα θα ερ8ει εδω , αλλα ο ιδιος δεν περνει κανενα τηλεφωνο γενικα δεν επικοινωνει , το αλλο μου το αφεντικο ο δευτυερος εταιρος υποψιαζεται πως οι συγκενεις αποκρυπτουν την αληθεια γιατι φοβουνται μηπως αυτος (ο δευτερος) φαει τη δουλεια του αλλου που ειναι ακομα τραυματιας ..με εβαλε λοιπον να παρω τηλεφωνο και να ρωτησω τους γιατρους που τον παρακολουθουν για την εξελιξη της υγειας του , θεωρησα χωρις να σκεφτω παραπανω πως ειναι λογικο να εχει αγωναι γιατι πρεπει και ο ιδιος να ξερει πως θα πορευτει με την ετιαρεια , αν θα γυρισει η οχι συντομα ο συνεταιρος κοντα μας ...πηρα και εκει με ρωτησανε ποια ειμαι , και τους ειπα φυσικα , τωρα ομως σκεφτομαι πως μπορει να θεωρηθει "πονηρια" απο μερους μου στους συγγενεις του.Εχω την εντυπωση δηλαδη οτι θα φανει οτι περνω το μερος καποιου και αυτο με χαλει πολυ , γιατι υποστηριζωτερμα την αμεροληψια
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ "απαιτούμε να μετονομάσετε το πλοίο σας απο Δημητρούλα, σε Δημητρα- χηρα Ανδρεα παπανδρεου, γιατί έτσι ειναι υποτιμητικο" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ