μου ντου, όταν μπω στον μήνα μου ο γιατρός θα μας πει σεξ σεξ σεξ για να βοηθήσουμε την έναρξη του τοκετού! και μην σε πω που θα πρέπει να ολοκληρώνει γιατί θα σε σοκάρω
Καλέ ναι, μπαίνω στον μήνα μου την άλλη εβδομάδα αλλά μπορεί να με πάρει και τέλος Νοέμβρη για να γεννήσω, και σεξ δεν μπορείς να κάνεις μέχρι να σαραντίσεις και αυτό εξαρτάται και πως θα είσαι μετά, αν θα το επιτρέψει ο γιατρός, κλπ κλπ
εγώ ρε κορίτσια πάντως έχω μια ολόκληρη συλλογή φυλαγμένη από σέξυ εσώρουχα αλλά είναι όλα σατέν, δαντελωτά και εγώ έχω καταευχαριστηθεί τα βαμβακερούλια που είναι και πιο υγιεινά, και κάθομαι και τα κοιτάω
edo pantos , alla kai sto xorio exoun poli oraia pragmata , den einai na ta koroideyoume , kai den milao mono gia esorouxa ...kati mplouzakia kati formes poli oraia
και αφού τελειώσει το πληντύριο το οποίο θα είναι στο πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ ΣΤΥΨΙΜΟ, δεν τα απλώνουμε αμέσως, τα βάζουμε πρώτα στην μπανιέρα να στραγγίξουν τα νερά. Αναποδογυρίζουμε την λεκάνη για τα ρούχα, και βάζουμε την μπλούζα πάνω. Οταν στραγγίξουν τα νερά και δεν στάζει, τότε την απλώνουμε. Και τα μανίκια όχι να κρέμονται τα γυρνάμε πάνω στα σχοινιά