αλλα το χει το πορνικο , το σεξουαλικο πορνικο ομως μεσα του ...επειδη ειναι και λιγο τυφλουλης καμια φορα αμα με βλεπει στο δρομο δεν με γνωριζει και μου λεει τιποτα μεσα απο τη μασελα και του λεω "ΕΠ "" και τον αγριοκοιταζω και μου λεειε αααα ματινακι μου εσυ εισαι ? λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
ειχα γυρισει απο διακοπες και φοραγα μπλουζιτσα και φουστα και βλεπεις τον παππου ερχεται κατα πανω μου "μαυρισες ματινακι μαυρισες , ελειπες μερες , εκανες μπανια ε?" λεω ναι , εν τω μεταξυ μου μιλαγε και πλησιαζε "δεν εχει σημασια εσυ οπως και να εισαι εισαι καλη καλη ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ" μου κανει μια λοοοοοοοοοοοοοοοοολ και ειχε γουρλωσει το ματι ...και δεν ηξερα πως να φερθω και του λεω "ελα λιγο περασε εξω δεν θελω τετοια" και στεναχωρεθηκα που του μιλησα ετσι ...αλλ αδεν ειχα αλλη επιλογη
εμεις εχουμε εδω στην πολυκατοικια που ειναι τα γραφεια της εταιρειας , ενα παππουλι , βασικα εχω συμπαθεια απ ολη τη γειτονια εδω ..και τους εχω δωσει και θαρρος ερχονται μεσα με μιλανε καθε μερα περνανε απ εξω τσιροκοπανε κααααληημεεερα Μααατινα , αμα εχει λαικη πανε και μου αγοραζουν νεκταρινια που μαρεσουν ...ειναι ολοι πολυ καλοι και πολυ ευγενικοι , αλλα ο ενας ο παππους ερχεται και μου λεει οτι εχει προβλημα με τη γυναικα του την κυρα Λενη (αυτη που με φερνει τα Νεκταρινια) μου λεει "μου εχει κοψει το σεξ , θα με πεθανει , " του λεω ενταξει μεγαλοι ειστε τι σεξ να κανετε τωρα εσεις χιχιιχιχιχιχ και μου λεει "μα μουτο εχει κομμενο απο τα 66, την μπλεξανε οι φιλες της με την εκκλησια" λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ και μια φορα παραλιγο να απλωσει χερι ο παππουσ..
Περασε μια κοπελα τωρα απ εξω και φοραγε φουστα και καλσον χοντρο ομως δεν φαινοταν ποδι-δερμα , και ηταν ενας παππους απεναντι στην εισοδο της πολυκατοικιας και κουναγε τα φρυδια του οπως η γατα την ουρα της και γλευφωτανε η πορνη