στα αστικα μεσα , παντα ειμαι πολυ ευγενικη ΠΑΝΤΑ , αλλα οταν βλεπω κατι μανταμιτσες που παλι διπλωνεσαι για να μην τις ακουμπησεις καν και αυτες δεν φιλοτιμουνται ουτε την τσαντα τους να κουνησουν για να σε βοηθησουν να περασεις ...ε και εκει μουρλενομαι και αγριοκοιταζω πολυ ασχημα ..και ουε και αλοιμονο αν ακουσω καποιο αραπονο εκεινη την ωρα ΟΥΕ
Η καποιες αλλες που ειναι φορτωμενες παλι και δεν κανουν ουτε μισο εκατοστο πλαγια για να μη σε χτυπησουν , λιγο ρε λιγο τοσο μονο να κουνηθουν για να περασεςι , πρεπει εσυ να διπλωθεις σαν κολα γλασε γι ανα μην χτυπησετε μεταξυ σας ...ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ
ε μα ναι ρε γαμωτο ...δεν ειναι κυρια μου κυριακη απογευμα , ειναι καθημερινη , ο κοσμος ολος τρεχει η αγορα ειναι γεματη και αυτη περπαταει με πεντε τσαντες στο ενα χερι τρεις στο αλλο και με 0,05 χλμ την ωρα ...ε λυπησουμε ρε , πας να περασεις απο τη μια σε κοβει ...πας απο την αλλη τα ιδια ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
κουναω χερια για να μουτζωσω κανενα μλκ απροσεχτο , η καμια φαντασμενη - ξεχασμενη στο δρομο πεζη που περπαταει και ονειρευεται πως ειναι στην κυτη καποιας λιμνης
αλλα οταν περτπαταω μετα τη δουλεια δεν κανω βαδιν , κανω απλα ενα περπατημα σε γρηγορο τεμπο , αλλιως θα φορουσα σορτακι φανελακι και νουμερο στην πλατη ρε λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
πχ θελει να σφιγγεις πολυτα γονατα σου , αυτο δεν το κανεις με το περπατημα ...η ακομα και με το τρεξιμο , μυς που υπαρχουν γυρω απο το γονατο πιεζονται-γυμναζονται περισσοτερο εκεινη τη στιγμη ...γι αυτο αναφερθηκα σε νεκρα σημεια
..που ακομα και αν θεωρηθει οτι δεν γυμναζομαι πολυ , και μονο το περπατημα που κανω καθημερινα ...φτανει για να θεωρειται ολο το κατω μερος του σωματος γυμνασμενο ...κι ομως η ιππασια απεδειξε το αντιθετο
μαρτινα,τα doms στα οποια αναφερεσαι δεν παραγονται μονο και μονο αν καποιος μυς ειναι αγυμναστος....διαφορετικη προπονηση πανω στον μυ αυτον μπορει να προκαλεσει τα πιασιματα......πχ,αυξηση του ογκου προπονησης...αα,και το βασικο,το ποσο πιασμενος νιωθεις δεν εχει μεγαλη σχεση με την αποτελεσματικοτητα της προπονησης