και οχι μονο για τις ρωσσιδες , εχει και ελληνιδες και καθε εθνικοτητας νεαρες γυναικες που το παρουσιαστικο και η συμπεριφορα τους ειναι ακρως προκλητικη
μπορει ν α τη βιασε ο πατερας της ή οταν ηρθε στην ελλαδα να μπλεχτηκε με καποιον επιφανη στην ελληνικη κοινωνια , να εχει κανα παιδι μαζι του και να μην ντην αφηνει να το βλεπει
με εκνευριζει πολυ , γιατι ειναι ΑΝΙΩΘΗ , ΝΙΩΩΩΩΩΣΕ χριστιανη μου Νιωσε , αν ηταν η αλλη που παρουσιαζει το "παμε πακετο " θα ειχε πλανταξει στοκλαμα με τα θεματα που εχει η Τατιανα
η φαση ποια εινια , πως δεν το πιστευα οτι με κλεψανε ..και μεχρι που πηγα στο τμημα ελεγα "μηπως να την ξεχασα πουθενα" και δεν το πιστευα γιατι ενω ειχα ετοιμα τα πραγματα μου να φυγω , παλτο τσαντα και κινητο στην καρεκλα που καθεται κανενας επισκαπετης , δεν μου πηρε το κινητο , μονο την τσαντα ...και καθησα αλλη μια ωρα πισω να ψαχνω , τι μεσα στις ντουλαπες , τι μεσα στο ψυγειο ΑΚΟΥ στο ψυγειο ...αλλλα ελεγα μπορει και να ημουν αφηρημενη ....και οταν με πηραν απο το τμημα και με λενε "κυρια Τερπου επιστρεψτε εχουμε την τσαντα σας " λεω "σιγουρα τη δικη μου τσαντα βρηκατε?" μου ανεφεραν τι ειχε μεσα και οταν πηγα και την επιασα στα χερια μου ΛΥΣΑΞΑ μιλαμε , να την ειχα μπροστα μου θα την εσκιζα την καρ@λα , μου λεει "εξακολουθειτε να επιθυμειτε την διωξη τωρα που βρεθηκε ηξ τσαντα σας?" λεω οχι απλα εξακολουθω να το θελω , θελω να της παρετε το κεφαλι ...αλλα δεν το συνεχισα γιατι εμενα μονη ...και φοβομουν να δωσω συνεχεια