εκανα μηνυση κατ αγνωστου στο τμημα της περιοχης και αφου εδωσα καταθεση κτλ , μολις εφυγα απο το τμημα με πηρανε τηλεφωνο να επιστρεψω γιατι βρηκανε την τσαντα μου , και μολις ειχα παρει το μηνιατικο μου ...ευτυχως μαφησανε την ταυτοτητα το διπλωμα και κατι αλλα χαρτια που για να τα βγαλω 8α ηθελα πολυ χρημα αλλα και πολυ χρονο , με πηρανε την πιστωτικη , το βαφτιστικο σταυρουδακι του αδερφου μου που το ειχα για γουρι μου , τα λεφτα βεβαιως και ενα πακετο τσιγαρα που ειχε 3-4 τσιγαρα μεσα (τοτε καπνιζα)
για να καταλαβεις πριν 3 χρονια μπηκανε μεσα στο γραφειο μου και μου πηραν εν ψυχρω την τσαντα...σχολουσα και σηκωθηκα να αφησω το ποτηρι μου στην κουζινα , ποση ωρα εκανα? 30δευτερολεπτα?> πολλα λεω , μπηκανε την πηρανε και εξαφανιστηκανε
εγω η Ματινα Τερπου , αφηνω τα παζλ μου στον σταυ , μιας και εχει και αυτος και θα τα προσεχει , αφηνω τον νυχοκοπτη μου στην Πιγκυ , 5 ευρω στον φρεε που του τα χρωσταω απο χθεσ στο ονειρο μου ,τα παπουτσακια μου τα ντιζελ τα καινουρια την ck τη ζακετουλα μου και της reef τις σαγιοναρες μου να τις δωσετε σε ορφανα , επισης τα βιβλια μου που πηρα για ν α διαβασω για το διαγωνισμο , τα χαριζω στο παπαφειο, μια ναυαγωσοστικη σανιδα στη Χουαν γιατι το πρωι ανεφερε μια φρικτη αποδοση ...πολυ φοβαμαι μη πατωσει καμια μερα ...και ενα σωσιβιο στο μακ για πουλ παρτυ
ενας αχρηστος ειναι ο τυπος , προπερσι ειχε σπασει το μπαρμπριζ απο ενα αυτοκινητο εδω απ εξω και ειχε κλεπψει το ραδιο , και τον πιασαν οι καμερες ...και ειχαμε κολησει τα μουτρα του σε κατι μικρα βιτρινακια που εχουμε για διαφημιστικες προσφορες συστηματων ασφαλειες ...αλλα ο μαλακας μαλλον ξεχασε τι ειχε κανει πριν 2 χρονια και μπηκε χθες στο μαγαζι με ενα τφτ μονιτορακι 7 ιντσεσ και καλα για να ρωτησει αν εχουμε ενα καλωδιο συνδεσης για το μονιτορ ...στανταρ ψηρισμενο το ειχε και αυτο...αλλα δεν ξερει οτι εχει να κανει με καμηλες ..τεσπα το θεμα ειναι πως αν δεν φοραει σιδερο πανω του , τον καταφερνω , αν ομως εχει τιποτα πανω του ..ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ , περιμενβω παντως πως αν οχι αποψε αυριο το αργοτερο θα μας χτυπησει
και εγω εχω ταμπουρωθει στο γραφειο γιατι ενα τζανκι περναει απ εξω και κοζαρι το μαγαζι..κλειδωσα και καθησα στο απεναντι γραφειο..κατεβασα και το στορι...αχ θα μαι φανε γκαρμπολαχανο