Μιρνα οταν λες δεν εχουν περαστει μετα το Μαρτιο τα ενσημα σου τι εννοεις πως δεν σε εχουν στειλει το χαρτάκι? αν εννοεις αυτο , μπορεις να πας στο τοπικο καταστημα ΙΚΑ που ανηκει η επιχειρηση που δουλευεις και να ζητησεις βεβαιωση ενσήμων ...έχει την ιδια ισχύ με τα χαρτακια που μας στελνουν .
δηλαδή ένσημα έχω γιατί δούλευα 7 χρόνια... αλλά τα τελευταία 2 χρόνια δεν δούλευα. ο εργοδότης μου κολλάει 21 ένσημα και για να σε ασφαλίσει το ΙΚΑ θες 50 ένσημα. εγώ ούτε αυτά δεν έχω καθώς έχει περαστεί μόνο ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος...
μιρνουλα μην συγχηζεσαι , δεν βγαζεις ευκολα ακρη με ΙΚΑ ΜΙΚΑ ΣΥΚΑ ΚΤΛ , η αποφασιζεις για αγωνα οποτε προετοιμασε τα νευρα σου η γμσε τους και τελειωνει η δουλεια...βασικα για μενα αν πραγματικα δεν εχεις συμπληρωμενο τον αρι8μο των ενσημων , αστο δεν προκειται να κανεις κατι ...αν ομως πανε να σε φανε μηνες ...τοτε τραβατο μεχρι το τελος ..αν και εφοσον εχεις την υπομονη ετσι ...?
μεγάλη αναστάτωση έχω σήμερα... ενώ πήρα το χαρτί από τον γιατρό... το ΙΚΑ δεν το δέχεται γιατί... δεν το δικαιούμαι επειδή δεν έχω συμπληρωμένα τα ένσημα...