και εγω δεν καπνιζω ...και οσοι ερχονται στο σπιτι μου ...τους λεω να καπνισουν στην αυλη ...αλλα θα ερθει μια φορα στις τοσες ο πατερας μου και θα του πω "βγες να καπνισεις εξω?" ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...λαλ και παλι επειδη απο εκεινον μια ζωη εβλεπα " ΒΑΛΤΑ ΦΩΤΙΑ ΟΛΑ ...ΤΟΥΜΠΑ ΦΕΡΤΑ ΟΛΑ εσυ να εισαι καλα" εγω δεν μπορω να του πω το αντιθετο δεν το θελω ρε παιδακι μου πως το λενε
ο καθε ενας εχει την ιστορια τους και την ιδιαιτερη καθε φορα σχεση με τους γονεοις του/με τα αδερφια του/ με τους γκομενους-ες δεν μπορει ολα να ειναι ΕΝΑ , μια σουπα
ναι ρε παιδακι μου οκ , λεω πως υπαρχουν και οι μη νορμαλ περιπτωσεις ..ολα συμβαινουν ...απλα εγω δεν μπορω τις γενικοτητες του στυλ ...λουκετο /...και εκπεδευσε τους απο μικρους και τετοιες πιπες .....
οσο για τις επισκεψεις τους στα σπιτια σας ρε παιδια τι να πω ,...τους φιλους σας και τα ακροβατικα σας τα κανετε καθε μερα ..οποτε θελετε ...μπορειτε μια φορα το μηνα στο διμηνο που εμφανιζονται για να σας δουν οι γονεις σας ..να πειτε στους φιλους σας να μη βρεθειτε ...θα χαθει ο κοσμος?
γενικα απ οτι καταλαβαινω η Βικυ δεν ειχε καλες σχεσεις και οι σχεσεις αυτες δεν εχουν εξομαλυνθει ακομα ...εγω σημερα θεωρω πως ολα εκεινα που θεωρουσα υπερβολικα τοτε και με ενοχλουσαν ...σημερα ειναι εφοδια στη ζωη μου
εγω εμαθα για σεβασμο ..γιατι ειχα σεβασμο ...και ΕΙΧΑ γενικα ...δεν μου ειπε ποτε κανεις θα μεινεις εδω δε θα σκαλισεις αυτο ...αυτο δεν σου ανηκει ειναι δικο μου και δεν εχεις δικαιωμα να το αγγιζει ...οτι ειχε ενας το ειχαμε ολοι μας ...γι αυτο και δεν μπορω να σκεφτω πως θα εχω κατι εγω και δεν θα δωσω δικαιωματα πανω σε αυτο και στους γονεις μου η στον αδερφο μου
μου λεει γιατι? της λεω γιατι δεν ειμαι μονη και μπορει να μπεις και να κοιμαται καποιος .. μου απανταςι το οργιο... ε δεν πειραζει.. θα του κανω καφε και θα φυγω!!!!!!!!!
φαντασου.. καποια στιγμη ηθελε κλειδια του σπιτιου. της δινω.. μια μερα κοιμαμαι και την βλεπω διπλα μου... 47 εγκεφαλικα... της πηρα τα κλειδια αμεσως..
παστουλα φαντασου.. ειμαι 30 και μενω απο τα 18 μονη... αν ερθει σπιτι μου και τωρα..θα ψαξει τα παντα οτι μπορει θα το τσεκαρει... δεν ξερω γιατι το κανει ή τι θελει να βρει.. μαλλον τον ελεγχο που ποτε δεν ειχε σε εμενα θελει