μου χε ερθει η κορυφαια ατακα οταν τον εβλεπα , κατι ελεγε παλι αυτος κατι αισχρολογα και ειχε το μωρο μπροστα του και ελεγε "τωρα θα σε πηδηξει και ο φιλος μου , σε πηδαμε μωρη μπλαμπλαμπλα .." και λεω " αυτος πηδαει μαλακα εσυ τι κανεις?"
ο Γκουζ με ηρθε τωρα στο μυαλο ...που ειχε μκια γκαρσονιερα και η γυναικα του επερνε ματι το διπλανο δωματιο που νοικιαζαν κατι φοιτητες οι οποιοι καναν οργια καθε μερα ...και αυτη τους κοιταζε και ...κατι εκανε με ενα μπουκαλι , και μπαινει ο Γκουζ τα βλεπει και λεει τη θεικη ατακα "γυναικα τι κανεις με το μπουκαλι στον κ..λο , και με εχεις αφησει με το πουλι στο χερι?" αχαχχαχαχαχχα
το σπιτι που μ ενω εχει δυο κρεββατοκαμαρες , πριν λοιπον μετακομισει η μαμα μου μαζι τη μια κρεββατοκαμαρα , την ειχα κλειστει παντα ...οποτε γυριζω μια κυριακη βραδυ απο το χωριο και ανοιγω (πως μου ρθε και μενα )την πορτα απο τη δευτερη κρεββατοκαμαρα χαχαχχα και βλεπω μια τρυπα στρεογγυλη διαμετρου 0,50μ χαχαχχα ΡΙΦΙΦΙΙΙ ΡΙΦΙΦΙ αρχισα να φωναζω χαχαχαχχαχα , τελικα ο διπλανος ειχε σκαψει κατι στην κουζινα του , και το σκεπάρι-βαριοπουλα , περασε στο δικο μου σπιτι αχχαχαχαα .....στον κοσμο του και αυτος ...εβλεπε κανονικα το δικο μου δωματιο , αλλα δεν με ειπε τιποτα