apo thn proth mexri thn teleytaia gena ths imoun i mami ths ...xaplone me koitaze mesa sta matia kia me ebaze me at xerakia thn na thn tripso thn koilia kai thn mesi ...giati thn anakoufize apo tous ponous ths gennas ayto ...mexri na bgei kai to teleytaio den me afine na figo ...i kali mou i michel kala na einai ekei pou einai ...ayth htan san an8ropos i gata
thn eixa amolimeni ...itan panipsili kai panemorfi me terastia matia ...keramidogata filandias ...tis edina xapaki ...alal kamia sxesi me gata mazemeni mesa sto spiti .,..itan alaniara kai sourtouki megalo ...alla opou kai na pigene to mesimeri kai to bradi mazeyotan spiti .,..i8ele agkalies gia na koimi8ei
i gata mou ayth mexri to telos pe8ane meta apo gena ...eixe gerasei kai den eixe alla kouragia ...genise kai meta apo 2 meres pe8ane ,,,basika den tin eida pou pe8ane ..alla opou kai na pigene gyrize kai epeidi den gyrise 8eorisa pos pe8ane ...fysika kai ta morakia ths meta apo mia mera
xamos ...kai apo kato erxotan o mpampas mou ,, o opoios me malone kai mou elege an 8es na ta krathseis mexri na broume na ta dosoume den 8a ta bazeis mesa sto spiti ...ego ti na kano molis to antikrisa auto ..pio na to protomazepso?
i mia h teleytaia mou i michel thn eixa 9 xronia ...kai olo mou genage i alitisa , kai mexri na broume na ta dosoume ...mia fora mpika sto spiti kai eida ena kremotan apo thn mia koyrtina ,,ena apo thn alli , allo ena eksine ta nixia tous sthn poli8rona allo ena skarfalone sto trapezi san ton tarzan apo to trapezomantilo ...
ton azor 8a ton bgazei thn mpataria kai 8a einai tsioutos mesa sto domatio to bradu ..to proi 8a ton bazei th mpataria kai 8a exei to paidi osi ora pali to 8elei
πωωω , καλα τα παιδια , καλες οι οικογενιες αλλα.....θυμαμαι και το δικο μου το γατι-παιδι ...που με ξυπναγε καταμεσης τη νυχτα πανω στον γλυκο τον υπνο , μεσα απο τη ζεστουλα απο τις κουβερτες ...για να την βγαλω εξω ..και μολις παλι με επερνε ο υπνος παλι αρχιζε να κλαιει απ εξω γιατι κρυωνε