περνουσα τον προηγουμενο μηνα απο την Γιαννιτσων που ειναι μαι μεγαλη γειτονια πισω απο το Σ.σταθμο για να παω στα σεμηναρια ...και μεχρι να περασω πεθαινα πεντε φορεσ ...αλβανοι να μπεκροπινουν και να σου λενε μαλακιες , και να σκυβεις γαμω το στανιο μου το κεφαλι να μη λες τιποτα .., πακιστανη ανα πενηνταδες να εχουν κατακλυση τα παρκα και να βρωμανε ολοι την περιοχη και οι κινεζοι που εχουν παρει ολα τα μαγαζια εκει να τσιροκοπανε και να λες παναγιτσα μου τωρα σκοτωνονται
οι καημενοι οι μεταναστες , που δεν φροντιζουν απο μονοι τους για την υγιεινη τους και κατεπεκταση ολων μας , που εκθετουν τα παιδια τους στην επετεια ,που σκοτωνονται αναμεταξύ τους και τρεμει το φιλοκάρδι σου να περασεις απο μερικες γειτονιες και που μας σπανε και τα μαγαζια αμα σηκωσουμε κεφαλι και βγαλουμε καμια φωνη ...
τι να λεμε τωρα? ναι φταινε οι δικοι μας που επιτρεπουν την εισοδο ...φτανε και παλι που ενω σε καποιους την απαγορευουν παλι λαδωνονται και τους περνανε ...αλλα και τετοια χάλια δεν υποφερονται , ειναι λογικο να διαμαρτυρηθουν οι γυρω τριγυρω
εδω εμενα μου την πεσανε το σ/κ στη καντινα καμια 5 φαμιλιεσ απο γυφτους και το τι βρωμαι αφησανε ....το τι φασαρια κανανε? δεν υποφερονταν , οχι να τους εχω εκει συνεχεια φασαριες και βρωμαι συνεχεια ...
μπορει απλα να απομακρυνε το μωρο απο τις φασαριες ...και επειτα ρε παιδια ...οι συνθηκες υγιεινης οντως πρεπει να ειναι αθλιες εκει , με τοσο κοσμο εκει μεσα ...οι περαστικοι? και ακομα και αυτοσ που εχει το μαγαζι ? δεν θα διαμαρτύρωνταν?